Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Çelikler’den dev MAN yatırımı

İnşaat-taahhüt (hazır beton), madencilik, turizm ve enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren Çelikler, filo yatırımlarına ağırlık verdi.

Çelikler’den dev MAN yatırımı

İnşaat-taahhüt (hazır beton), madencilik, turizm ve enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren Çelikler, filo yatırımlarına ağırlık verdi. Firma, daha önce siparişini verdiği 30 adet MAN TGX 18.440 4X2 BLS çekicilerini teslim aldı.

2 yıl sınırsız kilometre garantisi, servis ve yedek parçada birbirinden avantajlı kampanyalar, kaliteli ve hızlı servis hizmeti ile MAN markasının kendini kanıtlamış gücü ve ekonomik kullanım farklılığı, firmaların tercihlerinde rol oynuyor.

Araç parkını 30 adet TGX 18.440 4X2 BLS ile güçlendiren Çelikler, MAN’ın Euro 4 normlarını sağlamadaki ayrıcalığı ile de büyük avantaj kazandı. Euro 4 motorlarda daha az yakıt tüketimini vaad eden MAN, EGR sistemiyle kullanıcıları ek masraftan kurtarıyor. EGR ile Euro 4 araçlarda yaklaşık %2’lik bir yakıt tasarrufu sağlanıyor. Ayrıca sistem herhangi bir bakım ya da masraf gerektirmiyor. Araçların bakım maliyetleri de Euro 3 motora sahip araçların bakım maliyetinden farklı değil. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin Satış Sonrası Hizmetler Organizasyonu’nun başlattığı proje ile araçların bakım periyotlarının da uzatıldığı düşünülürse Euro 4 motorlu araçların bakımları eskisinden de hesaplı.

Çevreci ve daha duyarlı Euro 4’e MAN’ın sunduğu bu ayrıcalıklarla sahip olan Çelikler adına araçları Filo Sorumlusu Hüseyin Gürler, MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara ve Kamyon Satış Yöneticisi Çağatay Kepek’ten teslim aldı.