Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Ultrans ve Yalım’ın tercihi BMC

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Ultrans ve Yalım Trans firmaları, filolarını BMC marka araçlarla güçlendirdi.

Ultrans ve Yalım’ın tercihi BMC

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Ultrans ve Yalım Trans firmaları, filolarını BMC marka araçlarla güçlendirdi. Ultrans 9 adet PRO 935 DHF (8x2) araç alırken, Yalım Trans’da 6 adet PRO 1142 DCX (4x2) çekici aldı.

BMC’nin Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün-İş Otomotiv tarafından Ulustrans ve Yalım Trans’a satışı gerçekleştirilen araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi.

İLK TESLİMAT ULUSTRANS’A

Hatay Dörtyol’da faaliyet gösteren Ultrans, daha önceden anlaşmasını yaptığı 9 adet ADR’li PRO 935 DHF (8x2) araçlarını bayi tesisinde düzenlenen tören ile teslim aldı.

Ultrans Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Ulutaş, tercihlerini performans ve düşük yakıt tüketimi özelliklerini bir arada sunan BMC Profesyonel araçlardan yana kullandıklarını söyledi. Muharrem Ulutaş, “Firmamıza yeni araç alımlarımız devam edecek. Araç alırken en çok dikkat ettiğimiz hususlardan bir tanesi satış sonrası hizmetlerdir. Yıllardır BMC ile çalışıyoruz ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Milli markamız olan BMC’ye sonuna kadar güveniyoruz” .

YENİ SİPARİŞLER VERİLECEK

İkinci teslimat ise Yalım Trans’a Büyük Şahinbey Körkün Köyünde düzenlenen törenle yapıldı. Mehmet Yalım, BMC PRO 1142 çekiciyi Türkiye’de ve yüzde yüz yerli sermaye ile üretilmesi sebebiyle tercih ettiklerini belirti.

Törene BMC adına Adana Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz, Üstün-İş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Zengin, Yalım Trans Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalım katılım ile firma yetkilileri katıldı.

Mehmet Yalım, “Şuanda teslim aldığımız 6 adet çekicinin ardından yeni alımlar yapmak için yatırım programı hazırlıyoruz. Tercihimiz yine BMC’den yana olacak” .