Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Otokar’ın yeni aracı Anadolu turunda

Otokar, yeni halk otobüsü 12 metrelik Kent’in tanıtımlarına ağırlık verdi.

Otokar’ın yeni aracı Anadolu turunda

Otokar, yeni halk otobüsü 12 metrelik Kent’in tanıtımlarına ağırlık verdi. Kent en son olarak Malatya, Elazığ ve Diyarbakır’da görücüye çıktı. Belediye yetkilileri başta olmak üzere özel halk otobüsü esnafı Kent’i yakından inceledi. Otokar Kent gittiği her ilde çağdaş ve modern tasarımı, güçlü ve yakıt tasarrufu sağlayan motoruyla büyük beğeni topladı.

Otokar, Kent’in özelliklerini ve avantajlarını ulaşım profesyonellerine en iyi şekilde anlatmak üzere sırasıyla Malatya, Elazığ ve Diyarbakır’da tanıtımlar düzenledi.

KENT KENT ANADOLU

Otokar Kent’in ilk ziyaret ettiği şehir Malatya . Malatya Belediyesi ve MOTAŞ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tanıtım toplantısında Otokar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars, Otobüs Satış Birim Yöneticisi Murat Torun ve Bölge Satış Yöneticisi Oral Ağaoğlu; Malatya Belediyesi Genel Müdür Vekili Murat Karakaş’a Otokar Kent hakkında bilgi verdi. Malatya Otokar Bayisi Demirşah Otomotiv’den Hasan Demir ve Elazığ Yetkili Servisi Oto Erol’dan Aziz Önen ve Elazığ Yetkili Servisi Oto Erol’dan Aziz Önen de tanıtımda hazır bulundu.

Malatya’da yapılan tanıtımların ardında Elazığ’a geçildi. Otokar yetkilileri burada Elazığ Belediyesi ve Elazığ Özel Halk Otobüsçüleri’ni ziyaret ederek ataç hakkında teknik bilgi verdi.

Araçları yakından inceleyen yetkililer, Kent’in motor ve sürüş performansını ile konforunu çok beğendiklerini dile getirdi.

OTOKAR KENT DİYARBAKIR’DA

Kent son olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri’ne tanıtıldı. Otokar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars, Bölge Satış Yöneticisi Oral Ağaoğlu ve Otokar Diyarbakır bayisi Unat Otomotiv'den Şeyhmus Dağ’ın bulunduğu tanıtımda Otokar yöneticileri KENT’e büyük ilgi gösterenlerin sorularını yanıtladı ve bilgi verdi.

Diyarbakırlılar yaptıkları test sürüşü sonrasında Kent’i çok beğendiklerini ve Kent’in Türkiye’nin ihtiyacı olan çağdaş ve modern bir halk otobüsü ğunu belirttiler.