Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Üreticilerin tercihi de Scania

Uluslar arası nakliyecilerin en çok tercih ettiği markalardan Scania, artık sektörlerinde üretim yapan ve kendi ürünlerinin dağıtımını yapmak isteyen firmaların da tercihi olmaya başladı.

Üreticilerin tercihi de Scania

Uluslar arası nakliyecilerin en çok tercih ettiği markalardan Scania, artık sektörlerinde üretim yapan ve kendi ürünlerinin dağıtımını yapmak isteyen firmaların da tercihi olmaya başladı.

Düzenlediği roadshowlar ile Türkiye’nin her bölgesindeki nakliye firmaları ile bir araya gelen Scania, teslimat törenlerine de aynı hızla devam ediyor. Gıda nakliyesinden cam taşımacılığına kadar birçok farklı sektörde hizmet veren üretici firmalar kendi ürünlerini taşımak için oluşturdukları filolar için araç alımlarında tercihlerini yine Scania’dan yana kullanıyorlar.

Çukurova bölgesinin en büyük un üretim firmalarından olan Altınbaşlar Un, Tüketici Kalite Ödülüne sahip Yayla Bakliyat’ın dağıtım firması Durukanlar, yine Türkiye’nin önde gelen Cam üreticisi Okan Cam, kendi ürünlerini taşımak için kurulan İshakoğlu Nakliyat, 50 yılı aşan tecrübesi ile inşaat sektörüne hizmet veren Mertel İnşaat, İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük plastik üreticisi Çağlayan Plastik, filolarını Scania araçlar ile güçlendirdi.

MERTEL İNŞAAT

Kurulduğu 1952 yılında inşaat malzemeleri satış ve pazarlama faaliyetleri gerçekleştiren Mertel İnşaat, ülkemizin önde gelen inşaat malzemesi üreticisi firmaların bayilik ve distribütörlük hizmetlerini yapmaya başlayarak, konusunda uzman bir kuruluş haline geldi. 10 bin m2 açık, 3 bib m2 kapalı dağıtım deposundan müşterilerine kaliteli taşımacılık yapabilmek amacıyla İstanbul Scania Yetkili Satıcısı Flash Nakil Vasıtalarından 1 adet G 420 CA4X2 HNA aldı.

Flash Nakil Vasıtaları tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Mertel İnşaat Yetkilileri, Doğuş Otomotiv ve Flash Nakil Vasıtaları temsilcileri katıldı.

Mertel İnşaat Yetkilileri araçlarını teslim alırken müşterilerine sundukları kaliteli ürünlerin nakliyesinde ve ında teslimine de büyük önem verdiklerini belirterek “Çimento, kiremit, tuğla kereste, gazbeton, demir, alçı, kum, çakıl, mıcır gibi malzemelerin toptan ve perakende satış ve pazarlamasını yapıyoruz. Ana hedefimiz müşteri memnuniyetini arttırmak ve faaliyet gösterdiğimiz alanlarda müşterimizin tercih ettiği ilk adres olmaktır. Bu amaçla ürünlerimizin nakliyesine de büyük önem veriyoruz. Taşıdığımız mallar hacmen büyük ve ağır. Güçlü ve sağlam bir araç gerekli. O yüzden de tercihimiz daima Scania’dan yana” açıklamasında bulundu.

ALTUNBAŞLAR UN

Çukurova Bölgesinin önde gelen un üreticisi Altunbaşlar Un, kendi ürünlerinin nakliyesini gerçekleştirmek için Scania Yetkili Satıcısı Öz-Sa’dan 2 adet G 420 CA4X2 HNA satın aldı.
Öz-Sa tesislerinden araçlarını teslim alan Altunbaşlar Un Yetkilileri, 1994 yılından bu yana, hububat ve tahıl işleme ile buğday unu üzerine çalışmalar yaptıklarını belirterek “Biz gıda üretiyoruz. İnsan hayatının en önemli gıda maddelerinin başında gelen un, üretiminde ğu kadar nakliyesinde de büyük dikkat ve özen ister. Bizde müşterilerimize sunduğumuz ürünlerde gösterdiğimiz hassasiyeti nakliyesinde de göstermek istedik ve kendi nakliye filomuzu kurduk. Araç alımı düşüncemiz sırasında istediğimiz özene uyacak tek markanın Scania ğuna karar verdik. Bugün 2 araç alıyoruz. Satış bölgemiz genişledikçe, aynı paralel de filomuzdaki Scania sayıları da artacak” açıklamasında bulundu.

DURUKANLAR GIDA NAKLİYAT
Tüketici Kalite Ödülüne sahip ürünleri ile bakliyat sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Durukanlar Gıda’da kendi ürünlerini taşımak için filo kuran kuruluşlar arasında yer alıyor. Durukanlar Gıda Scania Yetkili Satıcı ve servisi Ankara Çalışkan Otomotiv’den aldığı 5 adet R420 CA4X2 HSA çekici ile hızlı bir giriş yaptı.

Ankara Çalışkan Otomotiv’de gerçekleştirilen teslimat törenine Durukanlar Gıda, Doğuş Otomotiv Scania ve Çalışkan Otomotiv temsilcileri katıldılar. Araçlarını teslim alan Durukan Gıda Yetkilileri yurtdışı pazarlarda da faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak “Ülke içinde 44 ilde kurduğumuz bayilik ağı ile hizmet verdiğimiz sektörün en büyük markalarından birisini oluşturmayı hedefliyoruz. Bugün aldığımız Scania’lar bizi bu hedefimize taşıyacak araçlar olacak” .

OKAN CAM SANAYİİ VE TİCARET

1987 yılında ülkemizde üretimi bulunmayan renkli cam ve reflektif cam ihtiyacını karşılamak amacıyla ithalatçı firma olarak hizmetlerine başlayan Okan Cam, cam üretim ve cam işleme, madencilik, inşaat ve nakliye sektörlerinde kurulmuş olan şirketlerin birleşmesi ile oluşmuş.

Nakliye bölümünü İstanbul Erçal Otomotiv’den satın aldığı G420 CA4X2 HSA çekici ile güçlendiren Okan Cam Sanayi yetkilileri yeni aldıklaı araçlar ile Glaverbel, Pilkington, St Gobain ve Guardian gibi dünyanın önde gelen cam kuruluşlarından ithal ettiği düz Cam, reflekte cam, renkli cam, lamine cam, buzlu camlar, telli cam ve aynaların yurtiçine nakliyesinde kullanmayı planlıyor.

Yeni Scania’larını İstanbul Erçal Otomotiv tesislerinden teslim alan Okan Cam yetkilileri “Zamanla ithalatçı kimliğimizle yetinmeyip Türk cam sektörüne daha kapsamlı hizmet verme amacı ile 2000 yılında cam işleme ve temper fabrikası kurarak yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimizin işlenmiş cam ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Bir süre sonra üretimini yaptığımız cam ürünlerinin nakliyesinin de çok önemli ğu düşüncesi ile kendi filomuzu kurduk. Bugün teslim aldığımız Scania’ları ülke geneline yayılmada kullanacağız” açıklamasında bulundular.

İSHAKOĞLU NAKLİYAT

İstanbul Samandıra'da bulunan tesislerinde Başak ve Şafak şeker markalarının üretimlerini gerçekleştiren İshakoğlu Gıda ile birlikte 1998 yılında kurulan İshakoğlu Nakliyat; müşterilerine daha hızlı hizmet sunmak amacıyla filosunu Scania Yetkili Satıcı ve servisi Konya Ağır Vasıta’dan satın aldığı 3 adet G420 CA4X2 HNA çekici ile genişletti.

Yeni araçlarını Konya Ağır Vasıta tesislerinden teslim alan İshakoğlu Pazarlama Müdürü Mehmet Karahan, daha önce yine Doğuş Otomotiv’in distribütörlük faaliyetlerini yürüttüğü Krone Treyler satın aldıklarını hatırlatarak “Doğuş Otomotiv’in yaygın satış ve servis ağı, satış sonrası gösterdikleri ilgi, araç alımında bizi direk Doğuş Otomotiv’e yönlendirdi. Bu Scania’ları da Doğuş Otomotiv güvencesinde kları için hiç tereddütsüz satın aldık” .

ÇAĞLAYAN PLASTİK

Merkezi Konya’da bulunan ve İç Anadolu Bölgesi’nde plastik ürünler sektöründe hizmet veren Çağlayan Plastik, ambalaj sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alıyor. Baskılı market poşet, baskılı torba, takviyeli poşet, baskısız poşet imalatı yapan Çağlayan Plastik ürünlerinin nakliyesinde de kendi filosunu kullanıyor.

Müşterilerinin artan taleplerine ında cevap verebilmek ve kalitesini koruyabilmek amacıyla Konya Ağır Vasıta’dan satın aldığı 2 adet R420 CA4X2 HSA çekici ile satış ağını genişletiyor.

Kendi makinesini de kendi üretebilen Çağlayan Plastik’in Konya Ağır Vasıta tesislerinde düzenlenen teslimat törenine katılan Yetkilileri “ Müşteri memnuniyeti daha fazla üretim, daha kaliteli üretim ve ında sağlıklı teslimat ile gerçekleşiyor. Bizlerde bu memnuniyeti arttırmak için yeni Scania araçlarımız ile müşterilerimize ürünlerimizi daha sağlıklı ve çabuk teslim etmeyi amaçlıyoruz” ler.