Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Tören’in yatırımları Fruehauf’a

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Gaziantep’in lider şirketlerinden Tören Gıda, Türkiye’nin frigorifik semi-treyler pazarı lideri Otokar’ı tercih etti.

Tören’in yatırımları Fruehauf’a

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Gaziantep’in lider şirketlerinden Tören Gıda, Türkiye’nin frigorifik semi-treyler pazarı lideri Otokar’ı tercih etti. Uzun yıllardır Otokar ile işbirliği içinde olan firma, teslim aldığı 19 adet Fruehauf Iceliner ile filosundaki Fruehauf Iceliner markalı araç sayısını 106’ya yükseltti.

Frigorifik semi-treyler pazarı lideri Otokar, Gaziantep’te faaliyet gösteren Tören Gıda’ya 19 adet daha Otokar Fruehauf Iceliner frigorifik semi-treyler teslim etti. Mevcut filosunda 87 adet Otokar Fruehauf Iceliner bulunan Tören Gıda, yeni treylerlerin teslimatıyla bu sayıyı 106’ya çıkararak gıda dağıtım filosunun gücüne güç kattı.

Otokar’ın Adapazarı Arifiye fabrikasında düzenlenen teslimata; Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören ve Lojistik Müdürü Hamdullah Uçar, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Satış Sorumlusu Yekta Doğan katıldı.

SEKTÖRDE İKİ LİDER MARKA

Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, “Otokar ve Tören Gıda, kendi sektöründe lider firmalardır. Uzun yıllardır işbirliği içinde ğumuz Tören Gıda’ya 19 adet daha Fruehauf Iceliner frigorifik semi-treyler teslimatı gerçekleştiriyoruz” .

8 YILDIR PAZAR LİDERİ

Otokar’ın son 8 yıldır frigorifik araçlarda pazar lideri ğunu sözlerine ekleyen Murat Özsoy, Otokar’ın 1990 yılların başından beri aynı kalite, aynı satış sonrası hizmet ve uluslararası sertifikasyonlara sahip araçlar üretmekten geldiğini ifade etti.

30 YILLIK GÜVEN

Merkezi Gaziantep’te 30 yıldır gıda sektöründe üretici, pazarlamacı ve taşımacı olarak faaliyet gösterdiklerini dile getiren Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören, frigorifik semi-treylerde Otokar markasına çok güvendiklerini söyledi.

Mahmut Tören, “Tören Gıda olarak ürünlerimizin en taze şekilde taşınması bizim açımızdan hayati önem taşımaktadır. Bu sebeple filomuzda bulunan ve çok yüksek performans aldığımız Otokar Fruehauf Iceliner frigofrik semi-treyler seçmemize neden . Otokar güvencesi ve kalitesi ürünlerimizin de kalitesi anlamına gelmektedir” .

FRUEHAUF ICELİNER ÖZELLİKLERİ

Otokar Fruehauf Iceliner araçlarında, müşterilerinin çekici tercihlerine bağlı olarak farklı alternatifler sunuluyor. Fruehauf Iceliner araçları, Almanya TÜV SÜD’den onaylı bozulabilir gıda maddelerinin uluslararası taşımacılığı ile ilgili ECE regülasyona uygun olan “ATP-C” sertifikası (FRC veya IR) ile müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Otokar-Fruehauf, “Iceliner” modeli ile RAL 9010 inci beyazı ön boyalı CTP dış ve iç panellerin içine farklı izolasyon kalınlıklarında (Taban 130mm; yan duvar 65 mm; ön duvar tavan ve arka kapı 85 mm) sandviç konstrüksiyon blok izolasyon sistemi ile segmentinde en düşük ısı iletim katsayısına (K=0,32 W/mK) sahip araçları üretiyor.

ATP-C sertifikasının yanı sıra, Otokar-Fruehauf Iceliner semi-treylerleri HACCP hijyen sertifikası ile de sektöre sunuluyor.

BPW marka süspansiyon ve disk frenlerden oluşan alt yapıda EBS fren sistemi, devrilmeye karşı sürüş emniyetini sağlayan RSS ve sürüş anında kalkar dingili kısa süreli kaldırmayı sağlayan Traction Help sistemleri ile uzun ömürlü ve güvenli bir sürüş keyfi sağlıyor. Ayrıca araçta kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamak için takım dolabı, yemek dolabı, merdiven, su tankı gibi aksesuarlar bulunuyor.