Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Axor’u tercih edenler kazanıyor

Uluslararası nakliye firmalarından Serdar Uluslararası Nakliyat ile Toksözler Transport, daha önce sözleşmesini imzaladıkları Mercedes-Benz Axor çekicilerini teslim aldı.

Axor’u tercih edenler kazanıyor

Uluslararası nakliye firmalarından Serdar Uluslararası Nakliyat ile Toksözler Transport, daha önce sözleşmesini imzaladıkları Mercedes-Benz Axor çekicilerini teslim aldı. Her iki firma yetkilileri Mercedes’i tercih etmelerinin nedenini; 2.el değeri ile satış sonrası hizmetlere bağlayarak “Axor’u tercih edenler kazanıyor” ler.

Serdar Uluslararası Nakliyat ve Toksözler Transport’a satışı yapılan araçlar, Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray’da bulunan kamyon fabrikasında törenle teslim edildi. Tören öncesi her iki firma şoförlerine Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz tarafından güvenli ve ekonomik sürüş konusunda eğitim verildi.

AXORLAR HER KOŞULDA ÇALIŞIYOR

Eylül ayı başında 4 adet 1840LS Euro 5 çekici alan Serdar Uluslararası Nakliyat, tercihini yine Mercedes-Benz Axor’dan yana yaptı ve 6 adet 1840LS Euro 5 çekiciyi daha filosuna ekledi.

Teslimat töreninde Serdar Uluslararası Nakliyat firma sahibi Ahmet Serdar Narin ile Mehmet Narin, Mercedes-Benz’den ise Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz hazır bulundu.

Serdar Uluslararası Nakliyat sahibi Ahmet Serdar Narin, araçların parça sorununun olmaması, Arap Ülkelerindeki iklime uygun ve yakıt tüketiminin düşük olmasından dolayı Mercedes-Benz Axor çekicileri tercih ettiklerini söyledi. Filolarındaki diğer marka araçları satıp tüm araçları Axor yapmak istediklerini dile getiren Narin, “Axor alımlarına devam edeceğiz. Bu araçlara yatırım yapan hem alırken hem de satarken kazanıyor. Yıldız her yerde yıldızdır” .

TOKSÖZLER’İN FİLOSU 40’A YÜKSELDİ

Iğdır’ da faaliyet gösteren Toksözler Transport’ta Axor’u tercih etti ve 6 adet Axor 1840LS Euro 4 çekiciyi teslim alarak filosundaki Mercedes-Benz marka çekici sayısını 40'a yükseltti.

Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikasında gerçekleşen teslimat törenine Toksözler Transport’tan firma sorumlusu Mustafa Güneş, Mercedes-Benz'den Aksaray Kamyon Fabrikası Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın katıldı.

Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Mustafa Güneş, Axor araçları bakım aralıklarının uzun olması, yedek parça sorunu yaşatmaması ve yakıt tüketiminin düşük olmasından dolayı tercih ettiklerini ifade etti. Güneş, firmanın yeni yatırımların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.