Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Aytekin: en güçlü araç MAN

Taşımacılık sektörünün genç, başarılı ve dinamik firmalarından Aytekinler Nakliyat, yeni yatırımıyla yoluna daha da güçlü devam ediyor.

Aytekin: en güçlü araç MAN

Taşımacılık sektörünün genç, başarılı ve dinamik firmalarından Aytekinler Nakliyat, yeni yatırımıyla yoluna daha da güçlü devam ediyor. Firma 5 adet TGA 18.480 aracı filosuna dahil etti.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İzmir Bölge Bayii Koyuncu A.Ş. tarafından gerçekleştirilen satışın teslimat törenine Aytekinler Yönetim Kurulu Başkanı Eray Aytekin’in yanı sıra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara da katıldı. Eray Aytekin, yıl sonunda 5 adet daha aracı filolarına dahil edeceklerinin müjdesini de verdi.

Aytekinler Nakliyat 1988 yılından bu yana lojistik hizmetler alanında faaliyet gösteriyor. Kaliteli, ilkeli ve ında taşımacılığı hedefleyen firma, bu kapsamda hem filosunun hem da personelinin gelişimine büyük bir önem veriyor. Araç parkının %90’ını 2006 model ve üzeri araçlardan oluşturan Aytekinler, tüm araçların periyodik bakımlarını yetkili servislerde yaptırarak araçlarından maksimum düzeyde verim alıyor.

Aytekinler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Eray Aytekin, MAN ile çalışmaktan son derece memnun klarını ifade etti. Araçları frigorifik treylerde kullandıklarını belirten Aytekin, gıda maddesi taşıdıklarını, bu nedenle yüksek beygir gücünde, sağlam araçlara ihtiyaçları ğunu söyledi.

Eray Aytekin, “MAN’ı tercih etmemizdeki diğer en önemli nedenlerden biri de düşük yakıt tüketimi. Araç filomuz ayda ortalama 200 bin km yol alıyor ve bu araçların gerçekten sorunsuz olması gerekiyor. İşte bu noktada MAN’ın son derece doğru bir seçenek ğunu düşünüyorum.”