Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

TEMSA’dan “PRESTİJ”inize yakışır kampanya

REKLÂM Temsa, Prestij Super Deluxe tercih edenlere 2 yıl veya 200.

TEMSA’dan “PRESTİJ”inize yakışır kampanya

REKLÂM

Temsa, Prestij Super Deluxe tercih edenlere 2 yıl veya 200.000 km boyunca işçilik dahil ücretsiz bakım hizmeti sağlayacak olan kampanyayı başlattı. Kampanya 30 Kasım 2009 tarihine kadar sürecek.

Temsa, Prestij Super Deluxe alacak olanlara fırsat sunan “Bizdensin” kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Temsa Prestij Super Deluxe alanlar, 2 yıl ya da 200 bin kilometre boyunca yapılması gereken periyodik bakım hizmetlerinden işçilik dahil tüm yedek parça ve sarf malzemelerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. 30 Kasım 2009 tarihine kadar devam edecek olan kampanya araç sahiplerine yaklaşık 8 bin TL kazanç sağlayacak.

Temsa Prestij Super Deluxe model midibüsler için başlatılan kampanyada; periyodik bakım hizmetlerinde işçilik dahil yedek parça ve sarf malzemeleri ücretsiz sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlere kampanya bitim tarihine kadar yetkili bir satıcıya uğrayarak alacakları Temsa Super Deluxe ile birlikte ücretsiz bakım kuponları verilecek. Periyodik bakım dönemlerinde bu kuponları yetkili servise vermeleri yeterli olacak.

YOLCULUĞUNUZU LÜKSE ÇEVİRİN

27+1 kapasiteli Prestij Super Deluxe, geniş gövdesi, kapı girişleri ve bagaj alanları ile rahat yolculuklar vaad ediyor. Prestij Super Deluxe, 7 bin 168 mm araç boyu ile sınıfının en uzun aracı olma özelliği taşıyor. Aracın uzun olması, koltuk - diz mesafelerini genişletiyor.

Araç iç genişliği ve düz koridoru ile yürüyüş alanının daha geniş ve koltukların daha konforlu olmasını sağlıyor. Açılır-kapanır otobüs içi kaptan yatağı Bedoseat’e de sahip olan Temsa Prestij Super Deluxe arka koltukların yatak olma özelliği ile yolcular kadar kaptanlara da konfor sunuyor.