Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Güney Eksport’a 41 kere maşallah

Sıvı gıda nakliyesinde Türkiye’nin lider firmalarından Güney Eksport Nakliyat, krizi fırsata çevirerek Mercedes-Benz Türk’ten 41 adet çekici aldı.

Güney Eksport’a 41 kere maşallah

Sıvı gıda nakliyesinde Türkiye’nin lider firmalarından Güney Eksport Nakliyat, krizi fırsata çevirerek Mercedes-Benz Türk’ten 41 adet çekici aldı. Firma Ortağı Abdulkadir Şimşek, “Türkiye genelinde 9 şube ve 560 adetlik araç filomuzla büyüyoruz” .

Güney Eksport Nakliyat’a Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 41 adet Axor 1840 LS Euro 4 çekiciler, Aksaray’da düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Teslimat törenin de firma ortakları Abdulkadir Şimşek ve Mehmet Aksoy’un yanı sıra Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Satış Kısım Müdürü Burak Tarım, Müşteri Merkezi Grup Şefi Alper Aydın, Diyarbakır bayii Gelecek OtomotivYönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Kamyon Satış Müdürü Gülseven Diken hazır bulundu.

Abdulkadir Şimşek, Mercedes-Benz Axor’u, markanın güvenirliği, işletme maliyetinin düşük ve ikinci el değerinin yüksek olması nedeniyle tercih ettiklerini söyledi.

Şimşek, “Firmamızın güçlü bir yapısı var ve kurumsallığa önem veriyoruz. Krizi fırsata çevirdik ve tek seferde 41 adetlik filo alımı yaptık. Yeni aldığımız ihale ve yaptığımız sözleşmelerle 15 Eylül 2009 ve 15 Eylül 2010 tarihleri arasındaki bir milyon tonluk taşıma hedefliyoruz. Türkiye çapında dokuz adet şube, 74 a öz mal geri kalanı da sözleşmeli araçlar olmak üzere toplam 560 adetlik bir filoyla hizmet veriyoruz. Emin adımlarla büyüyemeye devam ediyoruz ve önümüzdeki günlerde yeni araç alımları gerçekleştireceğiz” .

KRİZ KELİMESİNİ YASAKLADIK

Güney Eksport Nakliyat’la yaptıkları yoğun çalışmalar sonucunda tek seferde 41 adetlik bir sözleşme imzalama başarısı gösterdiklerini ifade eden Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise şöyle konuştu:

“Bayi olarak 2010 yılı Mayıs ayına kadar yaptığımız satış adetlerinin daha da artacağını umuyoruz. 2009 yılında krizin başlamasıyla beraber yoğun çalışıp, müşterilerimizi çok yakın takip ettik. Öte yandan şirket içinde kriz kelimesinin kullanılmasını yasakladık. Bunun sonucunda kriz ortamına karşın 2009 yılında ciro ve satış a olarak 2008 yılına göre artış kaydettik. Aralık ayında da Malatya’da yeni bir Mercedes-Benz tesisini hizmete açacağız.