Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:14   Güncelleme : 13-11-2014 17:14

Muğla’nın tek tercihi Prestij

Muğla Özel Halk Otobüs Kooperatifi, il de konforlu toplu taşımacılık hizmeti vermek için araç yenile çalışmalarına hızla devam ediyor.

Muğla’nın tek tercihi Prestij

Muğla Özel Halk Otobüs Kooperatifi, il de konforlu toplu taşımacılık hizmeti vermek için araç yenile çalışmalarına hızla devam ediyor. Araç yenileme çalışmaları kapsamında Kooperatif, Temsa’dan 15’inci Prestij City halk otobüsünü teslim aldı.

Temsa Bayii Brey Oto tarafından Muğla kooperatifine satışı yapılan Presti City halk otobüsü, bayiinin Büyük İstanbul Otogarı’nda bulunan tesislerinde kooperatif yetkililerine teslim edildi.

Teslimat töreninde Kooperatif Başkan Yardımcısı Akif Çam, araç sahibi ve kooperatif üyesi Kemal Gevişen, Brey oto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Şahin, Satış Müdürü Savaş Sarıkaya, Otobüs ve Midibüs Satış Yöneticisi İlter Elmas hazır bulundu.

Temsa’nın Prestij City halk otobüs modelini tercih etmelerindeki en büyük nedeni konfor ve düşük işletme maliyetleri olarak açıklayan Kooperatif Başkan Yardımcısı Akif Çam, “Şuanda 15’inci Temsa Prestij City halk otobüsünü teslim aldık. Amacımız bölgemizde halkımıza daha prestijli toplu taşıma hizmeti verirken, işletme giderlerimizi de minimuma indirmektir. Araçlarımızı yenileme kararı aldığımızda yaptığımız araştırma sonucunda bize en uygun araçların Temsa’nın Prestij City modeli halk otobüsü ğunu gördük” .