Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:15   Güncelleme : 13-11-2014 17:15

Erka Erciyes törenle açıldı

BMC’nin Mersin bayii Erka Erciyes, törenle açıldı.

Erka Erciyes törenle açıldı

BMC’nin Mersin bayii Erka Erciyes, törenle açıldı. 2.200 m² kapalı, 8.000m² açık alana sahip Erka Erciyes, BMC’nin yedek parça ve servis hizmetlerini verecek.

Erka Erciyes’in açılış törenine Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Fazıl Türk, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mustafa Yıldız, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Talat Dinçer katıldı. BMC’den ise Adana Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz, Yetkili Servisler Müdürü Ömer Akın, Yedek Parça Satış Müdürü Hakan Çoban hazır bulundu.

Açılış öncesi konuşan Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Fazıl Türk, işsizlik oranının ve ekonomik krizin büyüdüğü bu ortamda işçilerini çıkarmadan büyümeyi hedefleyen Erka Erciyes yöneticilerini kutladı. Türk, “Etkili olan bir kriz ortamından işyeri açarak işsizlere iş olanağı sağlayan BMC yetkili servisini kutlar ve başarılar dilerim” .

MİLLİ MARKA

BMC Yetkili Servisler Müdürü Ömer Akın da firmalarının milli bir marka olarak yurtdışında kendi lisansıyla üretim yaptıran tek ticari araç üreticisi ğunu söyledi.

Akın, yüzde 100 yerli sermaye ve işgücü ile İzmir fabrikalarında üretim yapan BMC’nin İzmir'den çıkan milli bir marka ğunu söyledi. Akın, “ BMC, tüm araçlarının tasarım, geliştirme, üretim, satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini de kendisi vermekte, teslimat sonrasında da entegre lojistik hizmet sunmaktadır. Toplam üretiminin yüzde 20'sini ihraç eden BMC; İngiltere, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Hırvatistan ve İran başta olmak üzere toplam 70' i aşkın ülkeye otobüs, kamyon, hafif ticari araç ve otobüs şasisi ihracatı gerçekleştirmektedir” diye konuştu.