Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:16   Güncelleme : 13-11-2014 17:16

Bizdensin kampanyası firmalara ‘Prestij’ kattı

Temsa, Prestij Super Deluxe teslimatlarına hız kesmeden 5 farklı kurumun filosuna daha toplam 8 adet Prestij Super Deluxe kattı.

Bizdensin kampanyası firmalara ‘Prestij’ kattı

Temsa, Prestij Super Deluxe teslimatlarına hız kesmeden 5 farklı kurumun filosuna daha toplam 8 adet Prestij Super Deluxe kattı. Bizdensin kampanyası kapsamında gerçekleşen teslimatların kampanya sonuna kadar artarak sürmesi bekleniyor.

Prestij Super Deluxe model midibüslerden 8 adet daha teslim gerçekleştiren Temsa, her geçen gün toplam teslimat sayısını artırıyor. Çaydurt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Gerede Bolu Turizm, İntur Turizm, Hitit Turizm ve Eker Turizm’e teslimatlar, Temsa Yetkili Satıcısı Brey ve Çavuşoğlu Otomotiv tarafından gerçekleştirildi.

Brey Otomotiv’de gerçekleşen Eker Teslimat Töreni’ne Brey Otomotiv Aktif Satış Yöneticileri Sonat Demirci, İlter Elmas, Firma Sahibi Efkan Kaya; Hitit Turizm Teslimat Töreni’ne Firma Sahibi Şeref Yılmaz, Hitit Turizm Baş Şoförü Hakan Toprak, Brey Oto Yetkilisi Savaş Sarıkaya, Aktif Satış Yöneticisi Sonat Demirci; İntur Turizm Teslimat Töreni’ne ise Brey Oto Aktif Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Firma Sahibi Özkan Toran, Firma Ortağı Sami Sarıkaya, Şöförleri Kani Meral ve Servis Müdürü Önder Hamit Akarpa katılım gösterdi.

Temsa’nın Prestij Super Deluxe alacak olanlara fırsat sunan “Bizdensin” kampanyası kapsamında gerçekleşen teslimatlar ile firmalar, 2 yıl ya da 200 bin kilometre boyunca yapılması gereken periyodik bakım hizmetlerinden işçilik dahil tüm yedek parça ve sarf malzemelerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. 30 Kasım 2009 tarihine kadar devam edecek olan kampanya araç sahiplerine yaklaşık 8 bin TL kazanç sağlayacak.

Yakıt ekonomisi ve güçlü performans özelliklerinin yanısıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe’un özellikleri ise şöyle; 27+1 kapasiteli Prestij Super Deluxe, geniş gövdesi, kapı girişleri ve bagaj alanları ile rahat yolculuklar vaad ediyor. Prestij Super Deluxe, 7 bin 168 mm araç boyu ile sınıfının en uzun aracı olma özelliği taşıyor. Aracın uzun olması, koltuk - diz mesafelerini genişletiyor. Araç iç genişliği ve düz koridoru ile yürüyüş alanının daha geniş ve koltukların daha konforlu olmasını sağlıyor. Açılır-kapanır otobüs içi kaptan yatağı Bedoseat’e de sahip olan Temsa Prestij Super Deluxe arka koltukların yatak olma özelliği ile yolcular kadar kaptanlara da konfor sunuyor.