Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

Otobüsçünün hayatı karardı

Ankara’da alkollü iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan özel halk otobüsü işletmecisi Soner Tezcan, esnaf arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Otobüsçünün hayatı karardı

Ankara’da alkollü iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan özel halk otobüsü işletmecisi Soner Tezcan, esnaf arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Komadan çıkan Tezcan’ın felç geçirdiği ve bir daha çalışamayacağı öğrenildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre olay şöyle gelişti: Yenikent Beldesi Otobüs Hareket noktasında iki alkollü vatandaş, çevredeki esnafa küfür ediyordu. Bu sırada durağa gelen Soner Tezcan, alkolün etkisiyle sarhoş olan iki kişinin yanına giderek küfrün iyi bir şey olmadığını ve bu tür davranışın kendilerine yakışmadığını söyledi. Bunun üzerine Tezcan’ın üzerine yürüyen alkollü şahıslar, ensesinden ve boynundan bıçakladı. Aldığı derin yaralarla kanlar içinde yere yığılan Tezcan, durakta bulunan arkadaşlarının yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar ise çevredeki esnaf ve diğer özel toplu taşımacılar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Bir müddet komada kalan Soner Tezcan’ın ensesinden ve boynundan aldığı bıçak darbeleri sonucu, felç geçirdiği ve artık çalışamayacağı öğrenildi.

22 yıldır otobüsçülük yapan ve bir çocuk sahibi Tezcan’ın çalıştırdığı otobüsünü banka kredisiyle aldığı ve yüklü miktarda borcu bulunduğu da edinilen bilgiler arasında.

Fevzi Öztürk - Ankara / Ulaşım Gazetesi.com