Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

TÖHOB’un son toplantısı Antalya’da

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), 2009 yılı toplantılarının sonuncusunu Antalya’da gerçekleştirecek.

TÖHOB’un son toplantısı Antalya’da

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), 2009 yılı toplantılarının sonuncusunu Antalya’da gerçekleştirecek. Birlik, Türkiye genelindeki özel halk otobüsü işletmeciliği ile ilgili ortak sorunlara bilimsel ve toplumsal çözüm bulmak ve 2010 yılı hedeflerini belirlemek için 19 Kasım’da Antalya’da toplanacak.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, “Özel halk otobüsü taşımacısı esnafın çalışma bölgelerinde oluşturduğu dernek, kooperatif, şirket, oda v.b. tüzel kişiliklerin üye olarak temsil edildiği Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) bir sivil toplum kuruluşu kimliği altında sürdürdüğü 2009 yılı çalışmalarını Antalya’da sonlandırıyor” .

Orhon, Antalya Porto Bello Hotel’de gerçekleştirilecek 2009 Yılı Toplantıları’nın dördüncüsünde ağırlıklı olarak 2010 hedeflerinin ve stratejilerinin belirleneceğini kaydetti.

Toplantıya TÖHOB üyelerinin yanı sıra Antalya Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve TŞOF Genel Başkanı ve Antalya milletvekillerinin katılması bekleniyor.