Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

3G hızında yolculuk için MAN, Avea ile işbirliğine gitti

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden MAN, Avea ile işbirliğine giderek otobüslerinde 3G internet hizmetini başlattı.

3G hızında yolculuk için MAN, Avea ile işbirliğine gitti

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden MAN, Avea ile işbirliğine giderek otobüslerinde 3G internet hizmetini başlattı. MAN ve Neoplan otobüslerinde seyahat eden yolcular, Avea 3G Wireless Router ile 3G hızında ücretsiz internete bağlanmanın keyfini sürecek.

Şehirlerarası otobüs taşımacılığında MAN ve Neoplan otobüslerini tercih eden otobüs firmaları, müşterilerine Avea ile 3G hızında ücretsiz internet erişim imkânı sunacak. MAN ve Avea arasında imzalanan bu işbirliği ile otobüs yolculukları 3G hızında geçecek.

Fabrika çıkışlı MAN ve Neoplan seyahat otobüslerinde yer alacak Avea 3G Wireless Router teknolojisi sayesinde, şehirlerarası yolcular hiçbir ücret ödemeden internete kolayca bağlanabilecek. Şehirlerarası seyahatlerde yolculara hızlı ve kesintisiz mobil internet hizmeti sunmak amacıyla hayata geçirilen işbirliği sayesinde Avea 3G Wireless Router ile yolcular ek bir bağlantı cihazına ihtiyaç duymadan Wi-fi bağlantısı üzerinden 3G hızında internete erişebilecek.

ÖNEMLİ ROL ÜSTLENDİK

Avea Kurumsal Satış Direktörü Selda Ünlü Usta, “MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ile yaptığımız işbirliği sayesinde de otobüs seyahatlerinde yolcuların hayatını kolaylaştırıp zenginleştirecek bir hizmete daha imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin bilgi toplumuna geçişinde önemli rol üstlendiğine inandığımız 3G teknolojisinin kullanımını yurt çapına hızla yaygınlaştırmak için projelerimize devam edeceğiz” .

YOLCULUKLAR DAHA DA KEYFLİ

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Grup Müdürü Eren Gündüz ise şöyle konuştu: “Avea ile birlikte hayata geçirmiş ğumuz bu uygulamayla, MAN ve NEOPLAN seyahat otobüsleri ile seyahat eden yolcular kendilerini ayrıcalıklı hissedecekler. MAN ve NEOPLAN’ın yolcularına sunduğu konfor ve 3G hızında internet erişimi ile uzun şehirlerarası yolculuklar daha da keyifli hale gelecek.”

SİSTEM TÜM OTOBÜSLERDE

MAN ve Neoplan seyahat otobüslerine yerleştirilecek olan Avea 3G Wireless Router, MAN tarafından üretilecek yeni otobüslerin yanı sıra hâlihazırda kullanımdaki otobüslere de monte edilebiliyor. Elektronik ve çevre şartlarına uygunluk koşullarını belirleyen “ISO 16750” standardını ve elektromanyetik uyumluluk standardını belirleyen “EMC 2004/104 EG” belgelerine de sahip olan Avea 3G Wireless Router ile kesintisiz mobil internet bağlantısı için yolcuların kablosuz bağlantı kartı içeren diz üstü bilgisayarları olması yeterli oluyor.