Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

İlk altın kaptan sadakat rozeti Altaş’a

Aracını iyi tanıyan ve araç bakımlarını aksatmayarak yetkili serviste yaptıran Öz Diyarbakır Otobüs firmasından Tayyip Altaş, aradan geçen sürede otobüsüyle 1.

İlk altın kaptan sadakat rozeti Altaş’a

Aracını iyi tanıyan ve araç bakımlarını aksatmayarak yetkili serviste yaptıran Öz Diyarbakır Otobüs firmasından Tayyip Altaş, aradan geçen sürede otobüsüyle 1.000.000 km’ ye ulaşarak bu kez de “altın kaptan sadakat rozeti” almaya hak kazandı.

Diyarbakır’da gerçekleşen törene, Mercedes Benz Türk A.Ş.’den Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen, SSH Otobüs Kısım Müdürü Bahattin Kılıçaslan, SSH Otobüs servis ve yedek parça pazarlama uzmanı Nesligül Horozoğlu ve Otobüs Satış bayi danışmanı Deniz Martin katıldı.

Tayyip Altaş’a yaka rozeti, sticker ve sertifika, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ tarafından verildi. Öz Diyarbakır Otobüs firmasından Naif Polat’a ise Mercedes Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen tarafından gümüş, Ferhat Kamalı ve İsmail Özçelik’ e bronz rozetleri takdim edildi.

Diyarbakır Metro’dan Ramazan Alcan’a ve Yeni Diyarbakır Seyahat’den Ayhan Uçar’a da bronz rozetleri ile birlikte hediye kitleri de verildi.