Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

Arslantürk sektöre geri döndü

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründen nakliye sektörüne giriş yapan Gaffar Arslantürk, uzun bir aradan sonra tekrar otobüs sektörüne dönüş yaptı.

Arslantürk sektöre geri döndü

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründen nakliye sektörüne giriş yapan Gaffar Arslantürk, uzun bir aradan sonra tekrar otobüs sektörüne dönüş yaptı. Arslantürk, Mercedes-Benz Türk’ten 2 adet 2010 model Travego 15 SHD otobüs teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk bayii Hases Otomotiv tarafından Gaffar Arslantürk’e satışı yapılan otobüsler, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Teslimat törenin de bireysel otobüsçü Gaffar Arslantürk ile araç personeli ve satışı gerçekleştiren Hases Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Erdem Ünler hazır bulundu.

Hases Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Erdem Ünler, 2010 model Travego 15 SHD otobüslerin anahtarını Gaffar Arslantürk’e “kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

Otobüslerini teslim alan Gaffar Arslantürk, sektörde kalıcı olmak istediğini dile getirerek şöyle konuştu: “Otobüs sektöründen ayrılıp nakliye sektörüne geçtim. Uzun yıllar nakliye sektöründe hizmet verdikten sonra tekrar otobüs sektörüne geçiş yapma kararı aldım. Otobüs sektörüne çok önem veriyorum ve bu sektörde de kalıcı olmak istiyorum. Aldığımız yeni araçlar Varanbus’da çalışacak. Şuanda 2 otobüs aldım ve önümüzdeki günlerde yeni alımlar yapmayı planlıyorum. Otobüs alımımızda desteklerinden dolayı da ayrıca Hases Otomotiv yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını da dile getiren Arslantürk, araçlarına Atlas Yazılım’dan koltuk arkası TV sisteminide yaptırdıklarını da sözlerine ekledi.