Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

Yeni Safir ilk kez Antalya Otoshow’da

Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’nda Temsa 2 aracını sergiledi.

Yeni Safir ilk kez Antalya Otoshow’da

Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’nda Temsa 2 aracını sergiledi. Avenue ile birlikte ilk kez Antalya Otoshow Fuarı’nda sergilenen Yeni Safir, sektör mensuplarının yoğun ilgi odağı .

Temsa, Yeni Safir’i ilk kez Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’nda (Autoshow 2009) görücüye çıkardı. Sektör mensuplarının beğenisine sunulan Temsa Yeni Safir, iddialı görsel kimliği ve konforu ile burada da tam not aldı. Fuarda ayrıca Avenue da Temsa standında sergilen ürünler arasındaydı.

Temsa Yeni Safir’in turizm için 12,2 metre, şehirlerarası yolculuklar için ise 13 metre olarak üretilen iki versiyonunu da fuarda ilgilileri ile buluşturan Temsa, yeni ürünü ile dikkatleri üzerine çekti. Temsa ayrıca toplu taşımada yeni bir dönem açan Avenue’yu da sektörle buluşturdu. Modern tasarımının yanı sıra, iç yüksekliği, çevreci kimliği ve engellilere sunduğu kolaylıklarla pazardaki farkını ortaya koyan Temsa Avenue, daha önce test sürüşleri kapsamında inceleyen sektör ilgililerine bir kez daha sergilendi.

Temsa Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan “İki versiyonuyla sergilediğimiz Yeni Safir’e ilgi muazzam. Otobüsçülük sektörüne; günümüz şartlarında onlara para kazandıracak bir ekmek teknesi kazandırdığımız için mutluyuz. Ve Yeni Safir ile birlikte diyoruz ki ‘Otobüse çalışma devri bitti; otobüs sana çalışsın’ .