Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:17   Güncelleme : 13-11-2014 17:17

Öğretmenlere çifte avantaj

Binek ve Ticari Araçlar pazarının önde gelen ismi Fiat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yeni bir kampanyaya imza attı.

Öğretmenlere çifte avantaj

Binek ve Ticari Araçlar pazarının önde gelen ismi Fiat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yeni bir kampanyaya imza attı. Ay sonuna kadar devam edecek kampanya’da yüzde 16 indirim ve yüzde 10 peşinatla 48 aya varan vadeyle kefilsiz kredi avantajı sunuluyor.

Fiat, “Öğretmenler Günü”nü 481 TL taksitli ve % 16 indirimli kampanyayla kutluyor.

Kampanya kapsamında hem % 16’ya varan indirim imkanı hem de Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Fiat Finans ayrıcalığıyla % 10 peşinat ile 48 aya varan vadeyle kefilsiz kredi kullanabilme avantajı sunuluyor. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda (Dershane, yurt, özel okul vb.) veya Üniversitelerde çalışan Eğitim/Öğretim Görevlileri ve eşleri ile emekli Eğitim/Öğretim görevlileri ve eşlerinin faydalanabileceği kampanya, 481 TL’den başlayan taksitlerle Fiat markalı yeni bir araç sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Hem emekli hem de halen aktif olarak görev yapan Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilköğretim, lise, dershane ve üniversite öğrenim görevlilerine ve eşlerine özel fırsatlar sunan kampanya, Fiat Linea, Fiat Bravo, Fiat Albea Sole ve Fiat Grande Punto gibi modellerin yanı sıra Fiat Doblo ve Fiat Fiorino’nun Combi karoserli versiyonlarını kapsıyor.

Bağlı bulundukları eğitim kurumlarından alacakları çalışma belgesi veya öğretmen kartı (emekli kartı) fotokopisi ile Fiat bayilerine başvuracak öğretmenler, kampanya kapsamındaki Fiat Binek ve Ticari Araç modellerini, % 16’ya varan indirimlerle satın alma ayrıcalığına sahip olabilecek.

Bununla birlikte Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Fiat Finans ise kampanyadan faydalanmak isteyen öğretim üyelerine ve eşlerine, Kasım ayı boyunca % 10 peşinat, 481 TL’den başlayan taksitlerle ve 48 aya varan vade imkânlarıyla kredi kullanarak satın alma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca Türkiye çapındaki Fiat bayileri bayramın ilk günü olan 27 Kasım Cuma günü hariç ay sonuna kadar (Cumartesi ve Pazar günleri 12.00-17.00 arası, Pazartesi tüm gün) dahil olmak üzere hizmet vermeye devam edecek.