Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

En iyi kamyon Scania

Avrupa ağır ticari araç sektörünün en prestijli unvanı olarak bilinen “En İyi Kamyon” ödülünü bu sene Scania marka R-Serisi kamyon almaya hak kazandı.

En iyi kamyon Scania

Avrupa ağır ticari araç sektörünün en prestijli unvanı olarak bilinen “En İyi Kamyon” ödülünü bu sene Scania marka R-Serisi kamyon almaya hak kazandı. 2010 yılının “En İyi Kamyonu” seçilen Scania liderliğini bir kez daha ispatladı.

2009 yılında uluslararası karayolu taşımacılığının verimi için en fazla katkıyı yapan markanın seçildiği yarışmada birinci çıkan Scania R-Serisi kamyonun aerodinamik tasarımı, yakıt sarfiyat oranı ve daha verimli sürüş imkânı sunarak şoförü cesaretlendiren yeni sürüş destek sistemi gibi özelliklerinin altı çizildi.

Scania CEO’su Leif Östling, yaptığı açıklamada, sürekli gelişimin Scania’nın stratejik temel taşlarından biri ğunu ve bu düşüncenin tüm iş süreçlerinde hakim ğunu belirtti.

Östling, Scania’nın “En İyi Kamyon” unvanı ile ödüllendirildiği bu yarışmanın Scania’nın başarı ile ürettiği her yeniliğin sürüş konforuna, operasyonel maliyetlere ve üretkenliğe katkıda bulunduğunu doğruladığını iletti.