Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

Fiat servis kampanyası düzenledi

Fiat, yasal muayene zamanı gelmiş 3 yaş üstü Fiat markalı otomobiller ve 2 yaş üstü Fiat markalı hafif ticari araçlara % 100 garantili ön muayene imkanı sunan yeni bir servis kampanyası düzenledi.

Fiat servis kampanyası düzenledi

Fiat, yasal muayene ı gelmiş 3 yaş üstü Fiat markalı otomobiller ve 2 yaş üstü Fiat markalı hafif ticari araçlara % 100 garantili ön muayene imkanı sunan yeni bir servis kampanyası düzenledi.

13 Aralık’a kadar sürecek kampanya kapsamında periyodik bakımı gelen veya yasal muayene bitiş tarihine en çok 3 ay bulunan Fiat markalı araçların “Oto Muayene” kontrolleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Fiat’ın Türkiye çapında hizmet veren satış sonrası hizmet veren geniş bayi ağı içinde fren test cihazı ve dijital far ayarı cihazı olan noktalarında geçerli olan kampanya ile periyodik bakımı gelen veya yasal muayene bitiş tarihine en çok 3 ay bulunan Fiat markalı araçların “Oto Muayene” kontrolleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Bununla birlikte aynı kampanya çerçevesinde boya ve kaporta hariç olmak üzere KDV dahil 400 TL ve üzeri servis işlemi yaptıran Fiat sahiplerinin, yasal muayene harcının yarısını da Fiat karşılıyor.