Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:36   Güncelleme : 13-11-2014 17:36

THY’nin Valencia, Malaga ve Toulouse seferleri başlıyor

Türk Hava Yolları’nın (THY) 2011 yılı programına aldığı; İspanya’nın Valencia, Malaga ve Fransa’nın Toulouse kentlerine başlatacağı seferlerin tarihleri belli oldu.

THY’nin Valencia, Malaga ve Toulouse seferleri başlıyor

Türk Hava Yolları’nın (THY) 2011 yılı programına aldığı; İspanya’nın Valencia, Malaga ve Fransa’nın Toulouse kentlerine başlatacağı seferlerin tarihleri belli . Uçuşların haftada 4 gün olarak belirlendiği bildirildi.

THY’nin açıkladığı planlamaya göre; Valencia’ya ilk sefer 27 Mart 2011 tarihide gerçekleştirecek. Seferler Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak yapılacak.

Malaga uçuşları ise 27 Nisan’da başlayıp; Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 sefer icra edilecek. Yeni hatlarla yolcular, Barcelona ve Madrid’in ardından İspanya’nın iki noktasına daha uçma imkânına kavuşacak.

THY, Fransa’nın Lyon, Nice ve Paris şehirlerinden sonra Toulouse’e da 16 Nisan’da sefer başlatıyor. Uçuşlar Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada 3 gün yapacak. THY söz konusu yeni hatların ilavesiyle tüm dünyaya uçuş noktasını 175 çıkarmış olacak.