Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Un RoRo’nun Yeni CEO’su Gümüşoğlu

ABD’li fon şirketi KKR bünyesinde faaliyet gösteren Un Ro-Ro İşletmeleri AŞ’nin CEO’su Kaptan Cemil Bayülgen, görevinden 1 Şubat 2011 tarihi itibariyle ayrıldı.

Un RoRo’nun Yeni CEO’su Gümüşoğlu

ABD’li fon şirketi KKR bünyesinde faaliyet gösteren Un Ro-Ro İşletmeleri AŞ’nin CEO’su Kaptan Cemil Bayülgen, görevinden 1 Şubat 2011 tarihi itibariyle ayrıldı. Şirketin yeni CEO’luğuna ise Sedat Gümüşoğlu getirildi.

Un Ro-Ro’da yapılan görev değişikliği, yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Şirketten yapılan yazılı açıklama da şu görüşlere yer verildi:

“Şirketimizde kuruluşundan günümüze kadar Genel Müdür ve CEO pozisyonlarında görev alan Kaptan Cemil Bayülgen, 1 Şubat 2011 tarihi itibari ile aktif görevinden ayrılmıştır. Kendisinin önümüzdeki dönemde yönetim kurulu üyemiz olarak Şirketimize katkılarını sunmaya devam edeceğine inanıyoruz ve göstermiş ğu üstün hizmet ve başarıları için en içten dileklerimizle teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz. Şirketimizde, Şubat 2011 tarihinden itibaren Sedat Gümüşoğlu, CEO olarak görev yapacaktır.”