Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Hosteslerimize para teklif etmeyiniz!

Yolcusunu en çok seven havayolu sloganını kullanan Atlasjet, ilginç ve ses getiren reklamlarına bir yenisini daha ekledi.

Hosteslerimize para teklif etmeyiniz!

Yolcusunu en çok seven havayolu sloganını kullanan Atlasjet, ilginç ve ses getiren reklamlarına bir yenisini daha ekledi. Atlasjet, hazırladığı reklamda paralı ikram servisinde bulunan rakiplerine de gönderme yaparak, “Lütfen hosteslerimize para teklif etmeyiniz!” sloganı ile ikramların ücretsiz sunulduğunun vurgusunu yaptı.

Daha önce koltuk aralarındaki mesafeyi vurgulamak için ‘Bacaklarınızı çok seviyoruz’, fiyatı vurgulamak için ‘69’u çok seveceksiniz’ ve yine koltuk aralarındaki mesafenin vurgulandığı, ‘Biz ikinciyiz ama bizimki 77 santim’, “77 santimin kıymetini oturanlar bilir’, ında kalkış vurgusu yapılan ‘Kalkmıyorsa sizi uyarırız, çünkü biz ikinciyiz’ başlıklı reklamlarıyla kça dikkat çeken Atlasjet, son reklamıyla da çok konuşulacağa benziyor.

Reklamlarında rakiplerine göre farklı kları alanları vurgulayan Atlasjet, bu kez paralı ikramları hedef alan bir reklamla gündeme geldi. ‘Lütfen hosteslerimize para teklif etmeyiniz’ başlıklı reklam gazetelerde yer aldı. İlk bakışta farklı anlamlar çıkarabilecek reklamı görenler, işin aslını reklam metnini okuyunca anladı. Uçaktaki ikramların ücretsiz ğu ve ücretli sananların hosteslere para vermeye kalkışmamalarının anlatılmak istendiği reklamla, ücretli ikram servisi yapan Pegasus ve Onur Air gibi rakip firmalara göndermede bulunuldu.