Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

U.N Ro-Ro’nun Yeni CEO’su Sedat Gümüşoğlu

Dünyanın önde gelen ro-ro taşımacılığı operatörlerinden biri olan U.

U.N Ro-Ro’nun Yeni CEO’su Sedat Gümüşoğlu

Dünyanın önde gelen ro-ro taşımacılığı operatörlerinden biri olan U.N Ro-Ro’da yönetim değişti. CEO Kapt. Cemil Bayülgen, 1 Şubat 2011 itibariyle görevini Sedat Gümüşoğlu’na devretti.

2008’den bu yana U.N Ro-Ro’da Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (CFO) olarak görev yapan Gümüşoğlu, 1999’dan U.N Ro-Ro’ya katıldığı 2008’e kadar Digitürk’ün CFO’luğunu yürüttü. Gümüşoğlu, Digiturk’ten önce sırasıyla Turkcell ve Singer’de görev yaptı.

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nin ardından eğitimine Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünde devam eden Gümüşoğlu, İngilizce biliyor. CEO’luğu Gümüşoğlu’na devreden Kapt. Cemil Bayülgen ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak U.N Ro-Ro’da devam edecek.

U.N RO-RO HAKKINDA:

1994 yılında uluslararası nakliye firmaları tarafından kurulan U.N Ro-Ro İşletmeleri A.Ş., 300 bin araç kapasiteli 13 modern Ro-Ro gemili filosuyla İstanbul’daki Pendik ile Ambarlı Limanları ve Mersin’den, İtalya’daki Trieste ve Fransa’daki Toulon Limanlarına düzenli ro-ro seferleri gerçekleştiriyor. Aralık 2007’den bu yana uluslararası bir yatırım fon şirketi olan Kohlberg Kravis & Roberts (KKR) yönetimi altında yatırımlarına devam eden U.N Ro-Ro, hızlı, güvenilir ve düşük maliyetli hizmet anlayışı ile gerek uluslararası nakliyecilere, gerekse ihracat ve ithalat yapan firmalara desteğini sürdürüyor.