Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Atlasjet Güney Irak seferlerini başlatıyor

Uçuş noktalarını her geçen gün artıran Atlasjet, Süleymaniye ve Erbil’den sonra Irak’ın önemli ticaret merkezleri olan Necef ve Basra’ya da tarifeli seferler başlatıyor.

Atlasjet Güney Irak seferlerini başlatıyor

Uçuş noktalarını her geçen gün artıran Atlasjet, Süleymaniye ve Erbil’den sonra Irak’ın önemli ticaret merkezleri olan Necef ve Basra’ya da tarifeli seferler başlatıyor.

Yüksek hizmet kalitesiyle yolcusunu en çok seven havayolu olan Atlasjet, Necef ve Basra’ya tarifeli seferlere başlıyor. Haftada iki gün karşılıklı olarak düzenlenecek Necef uçuşları 2 Mayıs, Basra ise 17 Mayıs tarihlerinde başlayacak.

Erbil’den sonra, Irak’ın önemli ticaret merkezlerinin başında gelen Necef ve Basra’ya tarifeli seferlere başlayacak olan Atlasjet, gelişmekte olan Türkiye-Irak ekonomik ve ticari ilişkilerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek olan seferler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy “Türk sivil havacılık sektöründe 10. Yılımızı kutladığımız bu günlerde farklı destinasyonlarla uçuş noktalarımızı artırıyoruz. Geçtiğimiz ay İstanbul'dan Tahran'a tarifeli uçuş yapmaya başlayan ilk Türk özel havayolu şirketi olmanın heyecanını yaşadık. Kısa bekleme süreleri ile İranlı turistleri başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere Antalya, İzmir, Bodrum ve Dalaman'a çekmeyi amaçlıyoruz. Ülke ekonomisine havacılık dışında da döviz kazandırmak istiyor, çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz” .

60’a yakın uluslararası havayolu ile yaptığı anlaşmalarla dünyanın dört bir yanına uçuş imkanı sağlayan Atlasjet, 77 santime çıkarılmış ferah koltuk aralıkları, ücretsiz zengin ikramları, 20 kilogram bagaj limiti, ücretsiz otobüs servisleri ile uçuş konforunu uygun fiyatlarla sunuyor. Boeing ve Airbus’lardan oluşan filosu ile Kuzey Irak ve Tahran’dan sonra Necef ve Basra seferlerinde de yolcularına ‘business class’ ayrıcalığını yaşatacak. Haftada 2 sefer karşılıklı gerçekleşecek olan İstanbul – Necef – İstanbul ve İstanbul – Basra – İstanbul uçuşları tek yön her şey dahil 315 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.