Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

İzmir - Erzincan seferleri başladı

SunExpress, İzmir-Erzincan direkt uçak seferlerini başlattı.

İzmir - Erzincan seferleri başladı

SunExpress, İzmir-Erzincan direkt uçak seferlerini başlattı. İzmir’den hareket eden uçağın ilk yolcusu eski Ulaştırma Bakanı ve Binali Yıldırım . Düzenlenen törende DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal eski Ulaştırma Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım’a uçak maketi hediye etti.

SunExpress, İzmir-Erzincan direkt uçak seferlerini başlattı. SunExpress iç hatlarda 13 noktaya ulaşırken, İzmir’den hareket eden uçağın ilk yolcusu eski Ulaştırma Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım .

Yıldırım, Erzincan ve İzmir arasında gönül köprüsü ile birlikte hava köprüsünü de oluşturduklarını söyledi. Binali Yıldırım, “Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İzmir ile doğunun en güzel şehri Erzincan’ı birbiriyle yaklaştırmak, kaynaştırmak bu seferlerle çok daha kolay hale gelecek. İzmir, Anadolu’nun bir özetidir. İzmir ortak aidiyetinde tüm bu bölgelerin kültürünü, geleneğini muhafaza ederek İzmir’i geleceğe taşımak istiyoruz” .

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say da, İzmir çıkışlı toplamda 31, iç hatta ise 13’üncü uçuş noktasına ulaştıklarını belirtti. İzmir ve Erzincan arasındaki direkt uçuşların 23 Mayıs-28 Temmuz arasında pazartesi günleri, 28 Temmuz’dan sonra pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak düzenlenecek.