Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

En iyi performans MAN motorunda!

Loça Mühendislik, Kongo’ya üreteceği 7 adet hizmet teknesinde MAN motorunu tercih etti.

En iyi performans MAN motorunda!

Loça Mühendislik, Kongo’ya üreteceği 7 adet hizmet teknesinde MAN motorunu tercih etti. Şirket Genel Müdürü Hidayet Çetin, “Yaptığımız hesaplamalara göre en iyi performansın MAN motorunda ğunu gördük” .

Denizcilik sektöründe yeni inşa ve tamir hizmetleri veren Loça Mühendislik, Kongo’lu müşterisi için kullanacağı MAN D2842 LE 405 motorları törenle teslim aldı. Motor teslim törenine Loça Mühendislik Şirket Genel Müdürü Hidayet Çetin, Gemi İnşaat ve Makine Mühendisi Nazmi Bayar, MAN İstanbul Şube Direktörü Aydın Yumrukçal ve Müşteri Temsilcisi Gökhan Erman katıldı.

MAN İstanbul Şube Direktörü Aydın Yumrukçal, MAN kalitesinin kara taşıtlarında ğu kadar deniz taşıtlarında da kendisini gösterdiğini ifade etti. Yumrukçal, “Türkiye gemi inşa konusunda dünyada bir marka. Loça Mühendislik firmasında kalitesini MAN ile birleştirerek, üreteceği 7 adet hizmet teknesini ihraç edecek. Bu Türkiye için bir katma değer. Şuanda 7 adet motor teslimatı gerçekleştiriyoruz. 20 adette ön siparişimiz var” .

Gemi inşa sektörünün Türkiye’nin parlayan bir yıldızı ğunu dile getiren Şirket Genel Müdürü Hidayet Çetin, “1990 yılında sektöre giriş yaptım. Gemi İnşaat ve Makine Mühendisiyim ve aynı da da şirketin ortağıyım. Sektörümüzde büyük bir atılım var. Şuanda sektör yüzde 500 büyüdü ve gelecekten kça ümitliyiz. 7 adetlik siparişimiz için yaptığımız hesaplamalarda en iyi performansın MAN motorlarında ğunu gördük. Anlaşma tarihinden önce motorları bize teslim ettiklerinden dolayı da MAN yetkililerine teşekkür ediyorum. Kongo’lu müşterimizin 7 adetlik siparişini partiler halinde 2011 yılı sonuna kadar teslim etmiş olacağız” diye konuştu.