Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Dünyanın en prestijli ödülü Global Liman’a

Dünyanın en prestijli turizm ve gezi ödülleri olan World Travel Awards’ta bu yıl Global Liman İşletmeleri’ne bağlı 3 liman, Dünya ve Avrupa segmentlerinde yolcu limanı ve destinasyon kategorilerinde birden fazla adaylıkla uluslararası bir başarı yakaladı.

Dünyanın en prestijli ödülü Global Liman’a

Dünyanın en prestijli turizm ve gezi ödülleri olan World Travel Awards’ta bu yıl Global Liman İşletmeleri’ne bağlı 3 liman, Dünya ve Avrupa segmentlerinde yolcu limanı ve destinasyon kategorilerinde birden fazla adaylıkla uluslararası bir başarı yakaladı.

Bir yıl önce sadece bir kategoride aday olan Kuşadası Yolcu Limanı (Ege Ports), bu yıl kardeş limanları Antalya Yolcu Limanı (Port Akdeniz) ve Bodrum Yolcu Limanı ile birlikte toplam 9 dalda aday gösterildi.

Türkiye’nin lider liman operatörü Global Liman İşletmeleri, dünyanın en prestijli turizm ve gezi ödülleri World Travel Awards’ta bu yıl tam 9 kategoride aday gösterilerek, rekor bir başarı yakaladı. 1993 yılından bu yana dünya turizm ve gezi sektörünün en başarılı markalarını ödüllendiren World Travel Awards’da bu yıl da dünyanın dört bir yanından binlerce katılımcı aday gösterildi.

Kuşadası Yolcu Limanı (Ege Ports) “Dünyanın Lider Yolcu Limanı”, “Avrupa’nın Lider Yolcu Limanı”, Antalya Yolcu Limanı (Port Akdeniz) “Avrupa’nın Lider Yolcu Limanı”, “Dünyanın Lider Kruvaziyer Destinasyonu”, “Avrupa’nın Lider Kruvaziyer Destinasyonu”, “Avrupa’nın Lider Destinasyonu”, Bodrum Yolcu Limanı ise “Avrupa’nın Lider Yolcu Limanı”, “Avrupa’nın Lider Kruvaziyer Destinasyonu” ve “Avrupa’nın Lider Destinasyonu” kategorilerinde aday gösterildi.

LİMANLARIN CAZİBESİ ARTIYOR

Kuşadası, Antalya ve Bodrum limanları, 9 dalda aday gösterilerek, Barselona (İspanya), Marsilya (Fransa), Cenova (İtalya) gibi dünyanın önde gelen limanlarının yanı sıra, Atina (Yunanistan), Dubrovnik (Hırvatistan), Cannes (Fransa) ve Venedik (İtalya) gibi tercih edilen tatil merkezlerine de rakip ğunu kanıtladı. Üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye’nin en önemli 3 limanının bu adaylıkları, Türk turizminin ve Global Liman İşletmeleri’nin son yıllardaki rekor yükselişinin de göstergesi .

ÖDÜLLER ONLİNE OYLAMA İLE BELİRLENECEK

Seçilen adaylar için online oylama yapılacak ve ödül kazanan isimler belirlenecek. 5 Ağustos 2011 tarihine kadar yapılacak oylama için www.worldtravelawards.com/vote adresinden herkes oy verebilecek.

Global Liman İşletmeleri Ödülleri Topluyor
Antalya, Bodrum ve Kuşadası limanlarını modernleştirerek ve geliştirerek, Türk turizmine büyük bir katkı sağlayan Global Liman İşletmeleri, bu örnek başarısını birçok ödülle taçlandırdı. ABD’nin Miami şehrinde düzenlenen “Seatrade Cruise Shipping Convention 2011” Fuarı’nda Antalya Limanı, “En İyi Gelişme Gösteren Terminal Tesisleri” ödülünü aldı. Ege Ports, Lloyd’s List Türkiye Denizcilik Ödülleri’nde “Yılın Turistik Yolcu Limanı” ödülünün yanı sıra, Uluslararası Kruvaziyer İşletmecileri Birliği tarafından “Dünyanın En Güvenli Limanı” ödülüne de layık görülmüştü.