Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Marsilya uçuşları için biletler satışta

Güney Fransa’nın merkezi Marsilya’ya İstanbul Atatürk Hava Limanı’ndan haftada 4 direkt uçuş başlatılıyor.

Marsilya uçuşları için biletler satışta

Güney Fransa’nın merkezi Marsilya’ya İstanbul Atatürk Hava Limanı’ndan haftada 4 direkt uçuş başlatılıyor. Tek yön 65 Euro’dan başlayan cazip fiyatlar Air France hizmet kalitesiyle birleşiyor.

Air France Fransız Havayolları, 2 Ekim 2011 tarihinden itibaren İstanbul - Marsilya uçuşlarına başlıyor. Fransa’nın ikinci en büyük şehri Marsilya’ya gerçekleştirilecek uçuşlar İstanbul - Paris hattı ile birlikte Air France’ın İstanbul çıkışlı ikinci direkt uçuş hattı olacak.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Marsilya Havalimanı’na Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere haftada 4 uçuş gerçekleştirecek olan Air France, bu yeni rotasıyla Güney Fransa’nın en büyük şehrini İstanbul’la birleştirmeyi amaçlıyor.

Marsilya’da yerleşik olan Air France yer ve kabin görevlileri ile İstanbul dahil bir çok Avrupa uçuş noktasına da Marsilya Havalimanı üzerinden hizmet verecek olan Air France’ın İstanbul - Marsilya uçuşları, Marsilya Havalimanı üzerinden Atina, Kopenhag, Düsseldorf, Milano, Prag, Kazablanka ve Beyrut gibi 13 yeni uçuş noktasına daha hizmet verecek olan büyük projenin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Tarih, kültür, deniz, güneş ve eğlencenin buluştuğu Cote d’Azur’un merkez şehirlerinden Marsilya’ya gerçekleştirilecek uçuşlarda Voyegeur (ekonomi) sınıfı uçuşlarının tüm kapsamlı servisleri Air France kalitesiyle, hiç bir ek ücret olmadan ve tek yön her şey dahil 65 Euro’dan başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor olacak.

2 Ekim 2011’de başlayacak İstanbul - Marsilya seferlerinin biletleri, 0212 310 19 19 numaralı Air France Çağrı Merkezi’nden, www.airfrance.com.tr online rezervasyon sisteminden ve ya seyahat acenteleri aracılığıyla ayırtılabilmektedir.

Air France KLM CEO’su Pierre-Henri Gourgeon konuyla ilgili yaptığı açıklama şunları söyledi: “Bu yeni proje ile Fransa, Avrupa ve Akdeniz’i de kapsayan orta mesafedeki operasyonlarımızı kârlı ve verimli bir büyüme süreciyle hızlandırıyor ve Air France KLM grup stratejisine sadık kalarak, yolcularımıza çekici fiyatlar sunuyoruz.”