Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Bir Milyon Yolcu!

Denizcilik ve kruvaziyer alanında her zaman kalitesiyle kendisinden söz ettiren Tura Turizm, 2011 turizm sezonundaki bir milyonuncu yolcusunu İzmir Limanı’nda sürpriz bir şekilde karşıladı.

Bir Milyon Yolcu!

Denizcilik ve kruvaziyer alanında her kalitesiyle kendisinden söz ettiren Tura Turizm, 2011 turizm sezonundaki bir milyonuncu yolcusunu İzmir Limanı’nda sürpriz bir şekilde karşıladı.

Özellikle Cruıse Tur seyahatleri için yolcular tarafından en çok tercih edilen Tura Turizm, Türkiye’de bir ilke imza attı. 45’inici hizmet yılını bu yıl kutlayan Tura Turizm, Norwegian Jade adlı kruvaziyer gemisiyle seyahat edip, İzmir Limanı’nda inen bir milyonuncu yolcusunu törenle karşıladı. Bir milyonuncu yolcu olan Michell Prwitt’e Alsancak İzmir Limanı’nda sürpriz karşılama töreni yapılarak madalya takıldı. Prwitt’in ailesiyle birlikte tur masraflarını da Tura Turizm’in karşılayacağı belirtildi.

Tura Turizm İzmir şube müdürü Ahmet Babaeren, “Bir milyonuncu yolcumuzu diğer tüm yolcularımız gibi en iyi şekilde ağırlayacağımızı umuyorum. İzmir limanına önümüzdeki yıllarda gelen gemi sayısını arttırmayı hedefliyoruz” .

Türkiye’yi hatırlatacak çok çeşitli hediyelerinde verildiği yolcu Prwitt madalyasıyla ve Tura Turizm rehberleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.