Kara
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Sigorta ve Kasko da şok fiyat!

Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, trafik sigortası ve kasko sigorta poliçelerinde özellikle ticari araç sahiplerine büyük kolaylık sağladıklarını söyledi.

Sigorta ve Kasko da şok fiyat!

Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, trafik sigortası ve kasko sigorta poliçelerinde özellikle ticari araç sahiplerine büyük kolaylık sağladıklarını söyledi. Purtuloğlu, “iddia ediyorum vasıta sahipleri şirketimizin haricinde başka hiçbir yerden uygun teklif alamazlar. Bizim teklifimiz rakiplerimizin en az yüzde 30 altındadır” .

Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Gaffur Güder ile birlikte düzenlediği basın toplantısında şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 32 yıldır kentiçi toplu taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiklerini dile getiren Purtuloğlu, “Ulaşım Sigorta yanınızdaysa, hayat aynı hızda devam eder sloganıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Şuanda İstanbul’da hizmet veren özel halk otobüs esnafının yüzde 90’ına sigorta hizmeti vermekteyiz” .

Müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiğinin altını çizen İsmail Purtuloğlu, bugüne kadar Ulaşım’dan hizmet almış hiçbir esnafın yolda kalmadığını ifade etti. “Her şey para demek değildir. Bizim için para ikinci sırada gelir. Birinci sırada ise hizmettir” diyen Purtuloğlu, hem hizmette hem de poliçelerdeki uygun teklifte rakip tanımadıklarını dile getirdi.

Purtuloğlu, “Hizmet verdiğimiz müşterilerimiz arasında turizm taşımacıları, şehirlerarası yolcu taşıma firmaları, bireysel otobüsçüler, ticari taksi ve dolmuş esnafı ile özel halk otobüs esnafı bulunmaktadır. Önemli sayıda binek araç sahipleri de poliçe hizmetlerini şirketimizden almaktadır. Allianz, Ergo, Euro, Aviva, Anadolu ve Axa sigortalarının Acenteliğini yürütmekteyiz. Trafik sigortası ve kasko sigorta poliçelerini uygun fiyata kesmemize olanak sağlayan iki etken vardır. Bunlardan biri acente oluşumuz bir diğeri de kârımızdan feragat etmemizdir. Örneğin 31 bin TL kasko değerindeki bir aracın poliçe fiyatı 1800 TL civarındadır. Bu fiyat ise bizde 1200 TL gibi bir rakama gelmektedir. Burada hemen akıllara şu soru gelebilir: ‘Bu kadar ucuza poliçe yapılıyorsa, kesin madde eksiltiyorlardır.’ Üstüne basa basa belirteyim ki biz ful poliçe kesiyoruz. Biz esnafın güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederiz. İfade ettiğim gibi bizim için birinci sırada hizmet gelir. Siz iyi hizmet sunarsanız, para zaten gelir. Onun için biz asla parayı düşünmüyoruz ve esnafımıza daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz onun yollarını arıyoruz. Şuanda kestiğimiz poliçeler piyasanın yüzde 30 yüzde 40 altındadır” diye konuştu.

Ulaşım Sigorta: 0212 255 78 74