Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Pegasus, Bakü’ye ortak uçuş başlattı

Yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarına her gün bir yenisini ekleyen Pegasus Hava Yolları, Azerbaycan Havayolları Azal ile ortak uçuşlar gerçekleştirmeye başladı.

Pegasus, Bakü’ye ortak uçuş başlattı

Yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarına her gün bir yenisini ekleyen Pegasus Hava Yolları, Azerbaycan Havayolları Azal ile ortak uçuşlar gerçekleştirmeye başladı. Pegasus ve Azal’ın ortak yolcu taşıdığı “codeshare” uçuşları, İstanbul Sabiha Gökçen – Bakü arasında haftanın 7 günü karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bakü Haydar Aliyev Havalimanı’na haftanın 7 günü karşılıklı olarak gerçekleştirilen ortak uçuşlar, Azerbaycan havayolları AZAL tarafından icra ediliyor, ancak Pegasus Hava Yolları uçuş kodunu da taşıyor ve her iki havayolu tarafından da satış yapılabiliyor. Böylelikle; Pegasus Hava Yolları internet sitesinden İstanbul – Bakü uçuşlarını seçen yolcular, Bakü uçuşlarına bilet satın alabiliyor ve Pegasus Plus üyeleri bu uçuşlarda da uçuş puan kazanabiliyorlar.

Pegasus - Azal ortak uçuşları, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 07.50’de Bakü’den İstanbul’a, saat 11.20’de İstanbul’dan Bakü’ye, Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri de saat 17.50’de Bakü’den İstanbul’a, saat 20.55’de de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bakü’ye gerçekleştiriliyor.