Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Hint Okyanusu Adalarına özel tatil

Emirates Holidays, Hint Okyanusu’nun büyüleyici tatil adaları Maldivler, Seyşeller ve Mauritius’a özel düzenlediği 4 gece 5 günlük tatil paketleri ile indirimli seyahat imkânı sundu.

Hint Okyanusu Adalarına özel tatil

Emirates Holidays, Hint Okyanusu’nun büyüleyici tatil adaları Maldivler, Seyşeller ve Mauritius’a özel düzenlediği 4 gece 5 günlük tatil paketleri ile indirimli seyahat imkânı sundu. 2630 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulan iki kişilik tatil paketlerine ek olarak Dubai’de mola verme imkânı da bulunuyor.

Maldivler’e seyahat etmek isteyenler için hazırlanan 3 yıldızlı Chaaya Island Dhonveli otelinde yarım pansiyon, 4 yıldızlı Taj Vivanta ve 5 yıldızlı Hilton otellerinde oda kahvaltı konaklama, transferler ve ekonomi sınıf uçak biletini içeren iki kişilik paket fiyatları 3400 ile 4300 Euro arasında değişiyor.

Seyşeller’de 3 yıldızlı Le Meridien Barbarons ve 4 yıldızlı Constance Ephelia Resort otellerinde yarım pansiyon ve 5 yıldızlı Banyan Tree otelinde oda kahvaltı konaklama, transferler ve ekonomi sınıf uçak biletini içeren paketler 3180 ile 4550 Euro arasındaki fiyatlarla seyahat severlerin beğenisine sunuldu.

Mauritius seyahat paketi ise 3 yıldızlı Veranda Palmar Beach, 4 yıldızlı Le Meridien Ile Maurice ve 5 yıldızlı Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort’ta yarım pansiyon konaklama, transferler ve ekonomi sınıf uçak bileti dahil 2630 ile 3150 Euro fiyatlarıyla sunuluyor. Hint adaları seyahat paketleri, dönüşte Dubai’de 2 gece 3 günlük konaklama seçeneğini de içeriyor. 3 yıldızlı Citymax Hotel Bur Dubai, 4 yıldızlı Rose Rayhaan by Rotana ve 5 yıldızlı Grand Hyatt Dubai otellerinde oda kahvaltı konaklama, transferler ve vizelerden oluşan iki kişilik tatil paketleri ise 300 ile 550 Euro arasındaki fiyatlarla sunuluyor. Dubai stop seçeneği; isteğe bağlı Safari ve Dhow cruise turlarını da içeriyor.