Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

Dünya Denizcileri 7’inci defa Altın Çıpa’da buluşuyor

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi’nin birlikteliği organize ettiği ve bu yıl 7’incisi düzenlenecek Altın Çıpa Denizcilik Ödül Töreni 30 Haziran 2012’de İstanbul’da yapılacak.

Dünya Denizcileri 7’inci defa Altın Çıpa’da buluşuyor

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi’nin birlikteliği organize ettiği ve bu yıl 7’incisi düzenlenecek Altın Çıpa Denizcilik Ödül Töreni 30 Haziran 2012’de İstanbul’da yapılacak. Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, “Dünya denizciliğine yön veren 200’ün üzerinde yabancı protokol katılımı var. Biz bu organizasyonla Türk denizciliğini markalaştırdık” .

Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Altın Çıpa Denizcilik Ödül Töreni öncesi sektör basını ile mangal partisinde bir araya geldi. Mangal partisine Deniz Ticareti Genel Müdürü Barış Tozar da katıldı. Tozar, “Altın Çıpa, sektörün marka kimliği haline geldi. Hep birlikte bu marka imajımızı daha da yükseklere taşıyacağız” açıklamasını yaptı.

Organizasyona katılımın yoğun ğunu açıklayan Recep Canpolat, “Altın Çıpa, dünyanın en itibarlı denizcilik ödül töreni olarak kabul edilmektedir. IMO üyesi ülkelerin temsilcileri katılacak. Organizasyona ayrıca IMAREST, Paris MoU, EMEC, INTERTANKO, INTERCARGO, Mediterranean MoU, IMSO, BIMCO, ISF, ICS, IALA, Tokyo MoU, US Coast Guard, TITANIC FOUNDATION, IOPC, WISTA, WMU, IME, WMI, EMSA gibi uluslararası örgütlerin de üst düzeyde iştirak edeceği yine tertip komitemize bildirildi. Ayrıca Akdeniz ve Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerin Sahil Güvenlik Komutanları ile Ulaştırma Bakanları da bizzat davet edildi ve katılım gösterecekleri yönünde geri bildirimler aldık”