Deniz
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

5 TL’ye yolcu bileti!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yaz sezonunun sona ermesinin ardından 2012 sonbahar-kış sezonuna ucuz bilet sloganıyla girdi.

5 TL’ye yolcu bileti!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yaz sezonunun sona ermesinin ardından 2012 sonbahar-kış sezonuna ucuz bilet sloganıyla girdi. Kartal-Yalova arasında yolcu biletlerini 5, Yenikapı-Yalova yolcu biletlerini ise 6 TL olarak açıklayan İDO, 27 bin araçlı yolcu biletinin de 29 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğunu duyurdu.

İDO’dan yapılan açıklamada, yılın son aylarına dış hat seferlerinde çok avantajlı bir kampanyayla merhaba kleri ifade edilerek bu kış Güney Marmara’da herkese hesaplı seyahat fırsatı sunulduğu dile getirildi.

Açıklamada; “Yolcularına hızlı, konforlu ve hesaplı seçenekler sunan İDO’nun, Kasım – Aralık aylarında seyahat edecek yolcular için avantajlı fiyatlarla dolu kampanyasında, biletler satışa sunuldu. Yaya yolcu biletleri için 5 TL, araçlı yolcu biletleri için 29 TL’den başlayan kampanya fiyatları ile ilk kez business koltuklarında da kampanya yapıldı. Sadık business yolcuların yanı sıra, daha önce business konforunu tatmayanlar da bu deneyimi yaşama fırsatı bulacak. İDO’nun Sonbahar-Kış fiyat kampanyası, Kasım ve Aralık aylarındaki iş seyahatlerini şimdiden planlamak isteyenlere, gerekse Bursa, Bandırma, Yalova ve İstanbul arası karşılıklı kültür gezilerine, kar ve kayak tatiline, kaplıcalara, konserlere, günü birlik ziyaretlere gitmek isteyenlere çok avantajlı fiyatlar sunuyor” denildi.

Öte yandan İDO’nun terminal gişelerinden, web sitesinden, çağrı merkezinden ve acentelerinden satışa sunduğu kampanyalı biletlerin iadesi ve değişiminin de yapılmadığı bildirildi.