Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Pegasus, Batum’a da uçuyor

Destinasyonlarına yurt içi ve yurt dışında her geçen gün bir yenisini ekleyen Pegasus Hava Yolları, Gürcistan’da Tiflis’ten sonraki 2’inci uçuş noktası olan Batum seferlerini de başlattı.

Pegasus, Batum’a da uçuyor

Destinasyonlarına yurt içi ve yurt dışında her geçen gün bir yenisini ekleyen Pegasus Hava Yolları, Gürcistan’da Tiflis’ten sonraki 2’inci uçuş noktası olan Batum seferlerini de başlattı. İstanbul-Batum tarifeli seferleri 8 Ekim 2012 tarihi itibariyle başladı.

İstanbul – Batum uçuşu, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. İlk tarifeli uçuşu, Gürcistan Acara Özerk Bölgesi Başbakanı Levan Varshalomidze karşıladı. Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus’un Tiflis’in ardından, Gürcistan’daki 2. nokta olarak başlayan Batum uçuşlarıyla Kafkaslar’daki varlığını perçinlediğini söyledi.

Sabancı, “Türkiye’de uçmayı lüks olmaktan çıkaran havayolu şirketi olarak, bu misyonumuzu yurt dışında da sürdürüyoruz. Pegasus olarak 25 ülkede 59’a destinasyona uçuyoruz. Batum uçuşlarımız ile Ekim 2010’da uçmaya başladığımız Tiflis’ten sonra Gürcistan’da 2. uçuş noktamızı da hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Böylece Avrupa, Ortadoğu ve Balkanlar’dan sonra Kafkaslar’da da uçuş ağımızı genişleterek, bu bölgedeki yolcularımız için de uçmayı bir lüks olmaktan çıkarıyoruz” .

Pegasus’un Batum sefer biletleri Temmuz ayında 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu. Pegasus Hava Yolları’nın Batum seferleri 8 Ekim’den itibaren Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri İstanbul’dan karışlıklı olarak gerçekleşecek.

Pegasus yolcuları, Batum’dan Türkiye’de Adana, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon olmak üzere 14; yurtdışında ise Almata, Beyrut, Donetsk, Dubai, Kharkiv, Kıbrıs, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Londra, Marsilya, Omsk, Tahran ve Telavi olmak üzere 17, toplamda ise 31 noktaya bağlantılı olarak uçabilecek.