Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Emirates, yılın havayolu şirketi seçildi!

CAPA tarafından 2012’ye damgasını vuran havayolu olarak Emirates seçildi.

Emirates, yılın havayolu şirketi seçildi!

CAPA tarafından 2012’ye damgasını vuran havayolu olarak Emirates seçildi. Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, önde gelen havacılık araştırmaları şirketlerinden Centre for Asia Pacific Aviation (CAPA) tarafından üçüncü kez Yılın Havayolu ödülüne layık görüldü. CAPA Yılın Havayolu ödülü, havacılık endüstrisine en büyük katkıyı sunan şirketlere veriliyor.

Emirates Uzak Doğu ve Avustralasya Ticari Operasyonlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Salem Obaidalla, “CAPA ödülünü almak Emirates Grubu için büyük bir gurur vesilesi. Özellikle Asya Pasifik ve Orta Doğu’da hizmetlerimizi daha da güçlendirdiğimiz bu süreçte çabalarımızın endüstri tarafından takdir edilmesi, iş modelimizin başarısının da bir kanıtı. Bu vesileyle Emirates ile uçan tüm yolcularımıza da teşekkür ediyoruz; bizden bekledikleri yüksek hizmet standardını sunmayı sürdürmek için çok çalışmaya devam edeceğiz” .

Merkezi Sydney, Avustralya’da bulunan CAPA; bölgedeki havayolları, havalimanları, kamu ve düzenleyici kurumlar ile turizm yetkilileri ve hizmet sağlayıcılarına danışmanlık servisleri sunuyor.