Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:01   Güncelleme : 13-11-2014 18:01

Gençtur Nakliye yatırımları ile büyüyor

Intermodal taşımacılık alanında uzmanlaşan Gençtur Nakliye, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye başladı.

Gençtur Nakliye yatırımları ile büyüyor



Intermodal taşımacılık alanında uzmanlaşan Gençtur Nakliye, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye başladı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Penko Nestorov, "Yatırım yaparak emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz"
.

İstanbul'da 1997 yılında kurulan Gençtur Nakliye, Çatalca merkezli olarak uluslararası nakliye alanında hizmet veriyor. Firma, başta Portekiz, İspanya ve Fransa olmak üzere diğer batı Avrupa ülkelerinin ında müşterilerine tüm lojistik hizmetlerini sunuyor.

Araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar'dan yana kullanan Gençtur Nakliye, siparişini verdiği 100 adet Fruehauf Mega Euroslider Huckepack semi-treyleri teslim alarak filosunu büyüttü. Yeni alınan araçlarla birlikte firmanın filosundaki özmal sayısının 146'ya yükseldiği bildirildi. Gençtur Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Penko Nestorov, "2014 yılını araç yatırımı yaparak büyüme yılı ilan ettik. Yeni alımlarımız için firmalar ile görüşmelerimiz devam ediyor" .

Gençtur Nakliye'ye satışı yapılan 100 adet Otokar-Fruehauf Mega Euroslider Huckepack semi-treyler, Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Gençtur Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Penko Nestorov ile firma müdüri Erdinç Hasanov ve Şehri Hatipoğlu katıldı. Törende Otokar'ı temsilen ise İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder de hazır bulundu.

Penko Nestorov, konuya ilişkin şöyle konuştu; “Otokar’ın uzun yıllara dayanan deneyimi, üstün mühendisliği, satış sonrası hizmetleri ve araçların intermodal taşımacılığın gerektirdiğinin üzerinde üstün üstyapısı bu araçları tercih etmemizin en önemli nedenleri arasındadır."