Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:01   Güncelleme : 13-11-2014 18:01

Uzun; Hepbirlikte olacağız!..

İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği'nin ( İSTOD ) geleneksel 4'üncü iftar programı Üsküdar Nakkaştepe kebap tesislerinde yapıldı.

Uzun; Hepbirlikte olacağız!..


İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği'nin ( İSTOD ) geleneksel 4'üncü iftar programı Üsküdar Nakkaştepe kebap tesislerinde yapıldı. Yemeğin sponsorluğunu ise Voith Türkiye üstlendi
.

İSTOD Başkanı Zakir Uzun'un evsahipliğini yaptığı ve dernek üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu programa İETT ve İstanbul A.Ş. yöneticileri ile Özulaş, Öztaş, Mavi Marmara, Halk Ulaşım ve Yeni İstanbul Halk Otobüsleri şirketlerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Esnafa birlik ve beraberlik mesajları veren Zakir Uzun, "Derneğimiz kurulalı 4 yıl . Bereketli bir Ramazan ayını daha yaşıyoruz. 4 yıldır da sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan şeref duyuyoruz. Erguvan otobüsleri olarak bizler, bir olup, ortak hareket ettiğimiz sürece başaramayacağımız hiçbir proje yoktur. Çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Yeter ki bir olalım, birlik olalım. Birbirimize güvenelim. 4 yıl önce 62 otobüs sahibi ile kurduğumuz derneğimiz bugün tüm esnafı bir araya getirip kucaklayan bir yapıya sahip . Bu yapının hiçbir bozulmasına meyil vermeyelim ve hep birlikte sahip çıkalım" .

İftar programı sonrası diğer şirket yöneticileri ile de bir araya gelen Başkan Uzun ve ekibi, sektör sorunları ve gelecek günler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.