Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:01   Güncelleme : 13-11-2014 18:01

Halk otobüs şoförlerine jest

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Halk Ulaşım, tüm şoförlerine iftar öncesi kumanya dağıtıyor.

Halk otobüs şoförlerine jest

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Halk Ulaşım, tüm şoförlerine iftar öncesi kumanya dağıtıyor. Şirket yönetim kurulu üyesi Gaffar Güder, Ramazan ayı süresince iftariyelikleri şoförlere ulaştıracaklarını açıkladı.

Halk Ulaşım A.Ş. tarafından özel olarak hazırlattırılan iftar paketinin içerisinde sandviç, hurma, su ve gazlı içecek bulunuyor. Paketlerin dağıtımları bizzat şirket yönetim kurulu üyesi Gaffar Güder ve Hasan Durgun tarafından yapılıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gaffar Güder, şöyle konuştu: "Şoförlerimiz gün boyu İstanbul trafiğinin keşmekeşliğini yaşıyor. İftar vaktinde ise yolcusunu son noktaya ulaştırmanın telaşı içerisinde. Bizde Halk Ulaşım olarak şoförlerimizin yanında ğumuzu hissettirmek ve onlara moral vermek adına kumanya dağıtım kararı aldık. İlk gün kendi şirketimizin baskılı kutuları yetişmediği için kumanyalar İETT baskılı kutularda dağıtıldı. Daha sonra da kendi logomuzun yer aldığı baskılı kutular hazır ve dağıtımlarımız bu şekilde yapılmaktadır. Şoförlerimize yaptığımız jestlerimiz bununla sınırla kalmayacak. Başka sürprizlerimizde olacak."