Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:01   Güncelleme : 13-11-2014 18:01

Man, iş ortaklarının yükünü hafifletecek

Man, yetkili servislerinde tüm orijinal yedek parçaları yüzde 38’e varan indirimlerle satılacak.

Man, iş ortaklarının yükünü hafifletecek

Man, yetkili servislerinde tüm orijinal yedek parçaları yüzde 38’e varan indirimlerle satılacak. İndirimin sürekli olacağını vurgulayan Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, “Aracın yaşamı boyunca işortağı olarak gördüğümüz müşterilerimize, rekabette avantaj sağlayacak yeni orijinal yedek parça fiyat uygulamasına başlıyoruz” .

Almanya’nın dev kuruluşu Man, halihazırda uygun olan yedek parça fiyatlarını Türkiye için daha da uygun bir seviyeye çekerek, yoğun rekabet yaşayan iş ortaklarına eşsiz daha büyük destek sağlıyor. İşletme maliyetlerinde sağladığı ciddi tasarruf ile Türkiye’de seyahat, turizm, lojistik ve inşaat sektörlerinin gözdesi olan Man, yeni kararla müşterilerinin yüzünü daha çok güldürecek. Man yetkili servislerinde satılan tüm orijinal yedek parçalarda çok cazip oranlarda fiyat değişiklikleri yaptı. Kasım 2014 itibariyle bazı yedek parça gruplarında yüzde 38’e varan indirim, tüm orijinal yedek parçalarda fiyatları ortalama yüzde 30 aşağı çekti.

Tüm sektörlerde artan rekabet koşulları, ticari araç kullanıcılarını her konuda tasarrufa zorlarken, Man kullanıcıları, yaşam boyu ürün maliyeti gözetilerek üretilen; yakıtı koklayan araçlarla, esnek ve ihtiyaca göre bakım aralıklarıyla ve şimdide daha da avantajlı orijinal yedek parça fiyatları ile rekabette çok öne geçiyorlar.

MÜŞTERİ = İŞ ORTAĞI

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, yeni kararla bir kez daha sektöre öncülük etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Müşterilerimizi, araçlarımızın kullanım süresince iş ortağımız olarak gören bir felsefemiz ve yaşam boyu maliyetlerde en verimli olma iddamız var. Bu felsefe ve iddia doğrultusunda sürekli olarak yaşam boyu maliyetlerinin optimizasyonu için çalışıyoruz. Çalışmalarımız gösteriyorki orjinal yedek parça kullanılmadığında, tüm maliyet kalemleri negatif etkileniyor. Bu sebeple uygulamaya başladığımız yeni orjinal yedek parça fiyatlarımızla, artık Man’cılar rekabette daha önde olacak“ . Man’ın, bu kararıyla yeni bir dönemin kapılarını açtığını vurgulayan Bekiroğlu „tüm MAN kullanıcılarını bu avantajlardan faydalanmak için en kısa sürede en yakın yetkili servisimize bekliyoruz” diye konuştu.