Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:01   Güncelleme : 13-11-2014 18:01

Temsa’dan Gürsel Turizm’e 35 Prestij

Temsa, teslimatlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Temsa’dan Gürsel Turizm’e 35 Prestij

Temsa, teslimatlarını hız kesmeden sürdürüyor. Personel ve öğrenci taşımacılığının en önde gelen şirketleri arasında yer alan Gürsel Turizm filosuna 35 Prestij katıldı.

35 Prestij’in teslimatına yönelik Sabancı Üniversitesi kampüsünde düzenlenen törene Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, CEO Ruşen Kopmaz, Filo Yöneticisi Umut Demircan, Sabancı Holding Yönetimi Direktörü Ateş Eremekdar, Sabancı Üniversitesi Genel Sekreteri Haluk Bal, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Ebru Ersan katıldı.

5.5 milyon TL’lik yatırım

Tören sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, 2014 yılına yönelik belirledikleri 20 milyon TL’lik yatırımın son kısmını yaptıklarını belirtti. Birant, “Bugün sizle birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Sabancı ailesi ve Gürsel ailesinin önemli kilometre taşlarından birini beraber icra ediyoruz. Bu alımda Sabancı Holding’den Sayın Ateş Eremekdar beyin ve Sayın Murat Anıl beyin çok ciddi desteklerini gördük, sağolsunlar. Gürsel olarak bu yıl 20 milyon TL’lik yatırımın son kısmını lıyoruz. Yaptığımız yatırım yaklaşık 5.5 milyon TL tutarında. Bu alımda takas olmadı. Bu ticarette emeği geçen başta Ateş beye, Murat beye, üniversitemize özellikle çok teşekkür ediyorum” .

Birant’tan Temsa’ya Prestij teşekkürü

Yatırım yaptıkları araçların teknolojik özelliklerin kendileri için çok önemli ğunu vurgulayan Levent Birant, Prestij araçların yüksek teknolojik özelliklerin yatırım tercihlerinde önemli bir etken ğunu söyledi. Birant, “Sabancı Üniversitesi lokasyon olarak şehrin uzak bir noktasında yer alıyor. Her gün aşağı- yukarı geliş -gidiş 100 km civarında. Burada her gün 4-5 bin kişilik bir hareket söz konusu. Dolayısıyla yatırım yaptığımız araçların yeni model olması, teknik özellikleri, yakıt ekonomisi bizler için çok önemli. Bu anlamda Prestij araçların sahip ğu yüksek teknik özelliklerden dolayı Temsa’ya bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yılı böyle bir mutlu bir gelişme ile kapattığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

35 Prestij hayırlı olsun

“Gürsel Turizm’in hizmete verdiği önemin ifadesi olarak Temsa araçları tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek açıklamalarına başlayan Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, “Bu araçların Gürsel Turizm’e, birlikte çalıştığımız arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum” .

Teslimatlar sürecek

35 araçlık teslimatla büyük bir paketin küçük bir başlangıcını yaptıklarını ifade eden Murat Anıl, “Bunun arkasının geleceğini size burada müjdeliyoruz. İnşallah 2015 yılında Gürsel Turizm’e yine büyük adetlerle teslimat yapmak bizlere nasip olur. Böylece Sabancı Üniversitesi öğrencilerine iyi ve kaliteli hizmeti hep beraber sunmanın mutluluğunu yaşarız” diye konuştu.

Neşemiz yerinde, hedeflerimizi 10 ayda aştık

2014 yılına yönelik değerlendirmelerde de bulunan Murat Anıl “2014’ü güzel bir yıl olarak kapatıyoruz. Ekim ayı sonu itibariyle hedefimizin yüzde 20 üzerine çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehirlerarası pazara baktığınız ana hedefimiz yüzde 20-25 pazar aralığında oturmaktı, şu anda yüzde 27’lerdeyiz. Yılı yüzde 20 pazar seviyesinin üzerinde kapatacağız.

41 koltuklu Safir siparişleri yoğun

Özellikle şehirlerarası pazarda 41 koltuklu 2+1 Safir aracımızla son derece büyük siparişle 2015 yılının üretimini şimdiden drmuş durumdayız. Biz bu taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Şu anda müşterilerimizin ı bize, ‘benim arabamı önce ver’ diye ricada bulunuyor. Bu çok keyifli bir şey. Bu alana yönelik doğru bir ürünü, doğru da yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Firma sahiplerine, bireysel otobüsçülere bir nebze olsun daha fazla para kazandıracak olmanın mutluluğu bu. Dört koltuk ilavesi hesap yaptığınızda dört yıllık sürede minimum 100 bin Euro ek ciro getirir. Günümüz koşullarında otobüsçüyü en çok mutlu edecek gelişmelerden birisi. Bunu da biz ar-ge çalışmalarımız sayesinde yolcu konforunu maksimum düzeyde yaparak sağladık. Bu noktada da neşemiz yerinde.

Şehiriçinde açık ara lideriz

Şehiriçinde açık ara liderliğimiz devam ediyor. Bayilerimiz, birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarımızla doğru bir ürünü satmanın keyfini yaşıyoruz. Alanlar da memnun. Bu işte, “ne kadar malını övsen de, sen pazarını öv” diye bir laf var. Bu noktada söyleyebileceğimiz en iyi şey; Avenue’yu Avenue alanlara sormak gerekir. Pazarda neşemiz yerinde, müşterimiz memnun. 2015 planlarımızı da buna göre yapıyoruz. Malum seçim yılı yaşayacağız, artısını eksisini göreceğiz. Yatırımların artması da, düşmesi de düşünülebilir. İki bacaklı bir bütçeleme yapmanın daha doğru olacağını düşünüyoruz. Son söz olarak, bize inanan, güvenen dostlarımıza 2015’te aynı güveni bizzat sağlamak üzere var gücümüzle çalışıyoruz.