Lojistik
Giriş Tarihi : 21-11-2014 22:45   Güncelleme : 21-11-2014 22:45

Saras, lojistik de atılım yaptı

Lojistik sektöründe 20’inci kuruluş yılını dolduran Saras, yenilenen yönetim kadrosuyla yeni alanlara da adım attı. Firmadan yapılan açıklamada; hava kargo taşımacılığının yanı sıra intermodal taşımacılık alanında da hizmet vereceği belirtildi.

Saras, lojistik de atılım yaptı

Lojistik sektöründe 20’inci kuruluş yılını dran Saras, yenilenen yönetim kadrosuyla yeni alanlara da adım attı. Firmadan yapılan açıklamada; hava kargo taşımacılığının yanı sıra intermodal taşımacılık alanında da hizmet vereceği belirtildi.

 

İntermodal alanında Avrupa’nın önde gelen firmalarından Move International ile işbirliği anlaşması imzalayan Saras Lojistik; Almanya, Belçika ve Hollanda başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde hizmet vermeye başladı.

 

Saras Lojistik Genel Müdürü Ömer Hürmüzlü, yapılan işbirliği anlaşması ile intermodal taşımacılık konusunda Avrupa’da ciddi oranda söz sahibi olmaya başladıklarını açıkladıb Hürmüzlü, “Günümüzde müşterilere değişik lojistik çözümler sunmak gerekiyor. Her türlü taşıma modundan yararlanarak, güvenli taşımanın yanı sıra, daha ucuz alternatifleri sunmak gerekiyor. O yüzden taşımanın her alanında faaliyet göstermeyi planlıyoruz. Yaptığımız işbirliği ile intermodal alanında önemli yol kat ettik. Yakın geçmişte hizmet vermeye başladığımız hava kargo alanında da iyi performans gösterdik. Ciddi bir atılım içinde ğumuz hava kargoda bu yıl içinde IATA sıralamasında ilk 20 firma içine girmeyi hedefliyoruz” .