Teslimatlar
Giriş Tarihi : 25-11-2014 11:28   Güncelleme : 25-11-2014 11:28

Yeni Volvo FM11 Onay Petrol’le yollarda

Petrol taşımacılığında faaliyet gösteren Onay Petrol, 1 adet yeni Volvo FM11 450 modelini aracı filosuna dahil etti. Bu satışla birlikte Volvo Kamyon’un yeni kabin FM11 modeli ilk kez Türkiye yolları ile buluştu.

Yeni Volvo FM11 Onay Petrol’le yollarda

 

Ankara ve Hakkâri’de akaryakıt taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan Onay Petrol, Türkiye’nin ilk yeni kabin FM11 450 HP modelini filosuna kattı. Bu alımla birlikte ilk Volvo Kamyon alımını gerçekleştiren Onay Petrol’un filosundaki araç sayısı 4’e yükseldi.
 
Teslimat töreninde Onay Petrol’ün sahibi Nazmi Onay’ın yanı sıra Volvo Kamyon adına Bölge Satış Danışmanı Oğuz Nuhoğlu hazır bulundu. Onay, “Akaryakıtın nakliyesi, bu alandaki hizmetlerimizden yalnızca biri. Bu alanda da ilk defa Volvo Kamyon ile çalışacağız. Ağır yük taşımacılığı ve uzun yollarda Volvo Kamyon’un sahip ğu dayanıklılık, bizi kendileri ile çalışma fırsatı yarattı. Ayrıca Türkiye’deki yeni kabin FM11 modelini ilk satın alıp kullanacak firma olmaktan da mutluluk duyuyoruz” sözleri ile Volvo Kamyon markasına karşı duyduğu güveni paylaştı.
 
Volvo Kamyon adına teslimat töreninde konuşan Nuhoğlu ise, “Onay Petrol, bölgesinde gerçekleştirdiği ticari faaliyetlerle saygı duyulan bir geçmişe sahip. Kendileri ile çalışmak bizim için kça önemli. Ayrıca Türkiye’deki ilk yeni kabin FM11 serisini de Onay Petrol filosuna dahil ettik. İlk defa çalışma fırsatı bulduğumuz Onay Petrol ile işbirliğimizin süreceğine inancımız tam” .
 
Akaryakıt taşımacılığı için Onay Petrol’ün tercih ettiği yeni kasa FM serisi, 11 ile 13 litrelik 330 beygirden 500 beygir 11 farklı motor seçeneğine sahip. Bölgesel nakliye hizmetlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için üretilmiş olan FM serisinin Euro5 sertifikasına sahip motorları, düşük yakıt tüketimi ve üst düzey performans özelliğiyle dikkat çekiyor. FM serisinin sahip ğu motorların diğer ve en önemli özelliklerinden biri ise çevreci olması.