Lojistik
Giriş Tarihi : 25-11-2014 16:10   Güncelleme : 25-11-2014 16:10

Yeditepe’nin etkinliği verimli geçti

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından düzenlenen Panalpina World Transport Lojistik Forum etkinliği Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yeditepe’nin etkinliği verimli geçti

 

Forumun açılışında Panalpina Satış Pazarlama Müdürü Alper Reyhan, şirketlerinin dünyadaki ve Türkiye’deki konumuna, şirketin vizyon ve misyonlarına değindi.
Satış konusundaki bilgilerini aktaran Reyhan, gelişen teknoloji ile birlikte satış süreçlerindeki değişimden söz ederek “Panalpina’da bize gelen müşteri isteklerine daha doğru yanıt verebilmek adına uzmanlık alanlarımızı çeşitli sektörlere böldük” .
 
Kara ürün taşımacılığı ele alınarak devam eden Forum’da, Panalpina Kara Ürün Müdürü Alper Eryılmaz; ürünlerin tedarikçilerden alınıp, kalite kontrolden geçirilip, gerekli dökümanlar hazırlandıktan sonra satışa en hazır halde taşındıklarından bahsetti. Ürüne katma değer katan işlemlerin önemini vurgulayan Eryılmaz “Kullandığımız son teknoloji yazılım ve programlar sayesinde yapılan işlemleri takip edebiliyor ve olaya müdahil olabiliyoruz.” .
 
Proje Taşımacılığı konusunda ise konuşmacı olarak yer alan Panalpina Proje Ürün Müdürü Cem Yılmaz, son yıllarda gündemde olan ve büyüyen proje taşımacılığı konusundaki gelişmeleri, yaşanan problemleri ve çözümleri öğrencilere aktardı.
 
Son olarak ise Panalpina İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Ekmekçioğlu söz aldı. Sektördeki işverenlerin, gerçekten donanımlı lojistik bölümü mezunlarına ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.
Soru cevap kısmıyla devam eden Forum, konuşmacılara plaketlerinin takdim edilmesiyle son buldu.