Otomotiv
Giriş Tarihi : 08-12-2014 10:31   Güncelleme : 08-12-2014 10:31

Caravelle şimdi 9+1 Ocak'ta Türkiye'de

Volkswagen Ticari Araç’ın prestijli modeli Caravelle, 9+1 versiyonuyla 2015 yılının Ocak ayında pazara sunuluyor. Caravelle 9+1 modeli, minibüs amaçlı kullanıcılar için de tasarlandı.

Caravelle şimdi 9+1 Ocak'ta Türkiye'de

Volkswagen Caravelle 9+1, Trendline donanımıyla 2015 Ocak ayında pazara sunulacak. 8+1 modelinden farklı olarak yolcu kabini girişinde basamağa, kabin içinde tutma kollarına ve tavan acil çıkışı kapağına sahip olan Caravelle 9+1, hem sağda hem de solda bulunan çift kayar kapısıyla fark yaratıyor. Trendline modelinde standart olarak sunulan otomatik yanan farlar, yağmur sensörü ve otomatik kararan iç dikiz aynası özellikleri konforu artırıyor ve sürüş kolaylığı sağlıyor.

 
Doğuş Otomotiv'den yapılan açıklamaya göre, standart olarak sunulan klima sistemlerinin hem sürücü, hem de yolcu bölümünden üfleme özelliği sayesinde, yolcu bölümünde de etkin iklimlendirme sağlanıyor. Arka tavana entegre klima modülü sayesinde, yolcu bölümünden de iklimlendirme ayarları yapılabiliyor.
 
Sınıfında sadece Caravelle’de bulunan hıza duyarlı servotronik direksiyon, yüksek hızlarda daha güvenli, düşük hızlarda da daha konforlu bir kullanım getiriyor. Ayrıca hız sabitleyici de standart olarak sunuluyor.
 
102 PS motor gücüne sahip olan Caravelle 9+1, aracın performans ve çekiş yeteneğini artıran değişken geometrili turbo (VTG) ve intercooler sistemine sahip. Yüksek güç ve tork değerlerine rağmen, son derece tutumlu olan TDI motor, Caravelle’e etkileyici bir güç, dinamizm ve verimlilik sağlıyor.