Otomotiv
Giriş Tarihi : 12-12-2014 13:16   Güncelleme : 12-12-2014 13:16

Yurtiçi Kargo filosuna Gazelle

Kargo ve taşımacılık alanında faaliyet gösteren Yurtiçi Kargo şubeleri, filolarına 17 adet Gazelle Next ve 8 adet Gazelle Business kattı.

Yurtiçi Kargo filosuna Gazelle

Rusya’nın en büyük ticari araç markası olan ve Mersa Otomotiv Distribütörlüğü’nde Türkiye’de de üretim yapan Gaz Ticari Araçlar’ın, Next ve Business modellerini tercih eden Yurtiçi Kargo’ya teslimatlar İstanbul, Bursa, Denizli, Konya, Antalya ve Samsun’da gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre, GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Tiryakioğlu, Next ve Business modellerinin Türkiye’de yüksek teknoloji ile üretildiğini belirterek “Yerli parçaların entegrasyonu ile beraber ürettiğimiz araçlar, GAZ grubun en iyi araçlarıdır. Araçlarımız işletme maliyetleri ve ekonomikliği ile öne çıkarken, donanım açısından rakiplerine kıyasla hiçbir eksiği yoktur” .
 
Gazelle Next, başlayan çok avantajlı fiyatı, düşük işletme maliyeti, 3 yıl veya 150 bin kilometre garantisi, 20 bin kilometre bakım aralığı ve yakıt ekonomisi ile dikkat çekiyor. Gazelle Next, ergonomik yapısına paralel olarak yüksek güvenlik donanımlarına sahip, 3,5 ton ağırlığı ve 20 metreküpe varan yüksek taşıma kapasitesiyle en zorlu yol koşullarında bile mükemmel çözüm getiriyor. GAZelle Business ise 1,6 ton taşıma kapasitesi, kısa şasi, uzun şasi, çift-tek kabin olarak dört farklı versiyon ile sunuluyor.
 
Mersa Otomotiv tarafından Sakarya’da üretilen Gazelle Next ve Gazelle Business, Türkiye’deki 23 bayide satışa sunuluyor.