Otomotiv
Giriş Tarihi : 12-12-2014 14:04   Güncelleme : 12-12-2014 14:04

Temsa İZTAD üyeleri ile 21 otobüslük anlaşma yaptı

İzmir merkezli hizmet veren turizm taşımacıları İZTAD yönetimiyle birlikte Temsa’nın Adana fabrikasını ziyaret etti. Üretim tesisleri hakkında bilgiler alan İZTAD üyeleri ile 2015 yılına yönelik 21 adetlik ilk anlaşma da yapıldı.

Temsa İZTAD üyeleri ile 21 otobüslük anlaşma yaptı

Geçen hafta içinde gerçekleşen ziyarete İZTAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cirit, yönetim kurulu üyeleri ile toplam 27 dernek üyesi katıldı. Konuklara Temsa Bölge Satış Yöneticileri İrfan Özsevim, Satış Sonrası Hizmetler’den İsmail Barlak, Pazarlama ekibinden Serkan Büken ve Mina Özer, Antoto Bayi’den Hikmet Göksoy, Mehmet Kırkagaç, Şakir Yılmaz eşlik etti.

GÜÇLÜ BAYİ AĞI
Bu yıl Adana üretim tesislerine İzmir bölgesinden ilk toplu ziyaretin İZTAD ile ğu bilgisini veren Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim, “Midibüs alanında Türkiye pazarında lider marka olan Temsa, Ege bölgesinde lider konumda. Bugün burada araçlarımıza gösterdikleri ilgi ile bölgelerinde bizi lider marka haline getiren İzmir merkezli firmaları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizle kurduğumuz bağ sadece satış süreci ile bitmiyor. Onlara satış sonrası hizmet süreçlerinde de en iyi hizmeti sunmayı her birinci önceliğimiz olarak belirledik. Antoto İzmir şubemiz iş ortağımız olarak gördüğümüz taşımacı dostlarımıza her türlü takas ve finansman imkanı sunarken, iki servisimizde satış sonrası hizmetlerde her türlü destekle yanlarında oluyor” .
İLK ANLAŞMA İZTAD’LA
İZTAD üyeleri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda 2015’in ilk bağlantısını da gerçekleştirdiklerini ifade eden İrfan Özsevim, “Bu yıl Prestij’de Ekim ayı itibariyle 1000 adetin üzerine çıkan bir performans elde edildi. Prestij aracımızı taşımacıların vazgeçilmez aracı haline getiren en önemli özelliği ise düşük yakıt tüketimi ile işletme maliyetlerinde sağladığı avantajlar. Aracımız konfor ve sessizliği ile taşımacı dostlarımızın işlerine de Prestij katıyor” diye konuştu.
KAMPANYALAR SÜRECEK
Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim, 2014 yılında Ege bölgesinde taşımacılara yönelik düzenledikleri özel avantajlar sunan kampanyalara 2015’te de devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
“TEMSA BİZİ DİNLİYOR”
27 üyeyle birlikte Temsa’nın fabrikasına ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İZTAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cirit, “Temsa, bu yıl pazara sunduğu ürünler ile taşımacıların işletme maliyeti sağlayan araçlara yönelik taleplerini karşılar hale geldi. Temsa’nın başarısında en önemli etkenin taşımacıların beklentilerini iyi ölçmesi ve taşımacılarla sürekli bir diyalog halinde olması ğunu düşünüyorum. Bu ziyaretimiz sırasında filolarımızda kullandığımız ve çok memnun kaldığımız araçların son derece modern teknoloji ile üretildiğini görmek ve bu araçların sadece Türkiye pazarına değil Avrupa’nın birçok ülkesine ihraç edildiğini öğrenmek bizi çok mutlu etti. Temsa ile 2015 yılına yönelik 21 adetlik bir araç alımı konusunda ilk bağlantımızı da yapmış k. 2015’in turizm ve servis taşımacısı açısından iyi gideceğini düşünüyoruz. Beklediğimiz gibi geçerse yeni yatırımlar yapmaya da hazırız” .