Teslimatlar
Giriş Tarihi : 26-12-2014 16:08   Güncelleme : 26-12-2014 16:08

Birkaç iyi adam, yatırıma devam ediyor

Türkiye dış politikasında uzun zaman sonra Batı’dan yüz çevirir gibi olması ayrıca Rusya’nın yaşadığı ekonomik krize rağmen, bir kaç iyi adam Türkiye ekonomisini ayakta tutmak için yatırım yapmayı sürdürüyor. Yoğunluk olarak Batı Avrupa’ya çalışan Ars-Pet de yatırım atağı yapan firmalardan biri.

Birkaç iyi adam, yatırıma devam ediyor

Türkiye dış politikasında uzun sonra Batı’dan yüz çevirir gibi olması ayrıca Rusya’nın yaşadığı ekonomik krize rağmen, bir kaç iyi adam Türkiye ekonomisini ayakta tutmak için yatırım yapmayı sürdürüyor. Yoğunluk olarak Batı Avrupa’ya çalışan Ars-Pet de yatırım atağı yapan firmalardan biri.

Ars-Pet’in Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, firmasının 1946 yılında kurulduğunu belirterek, “160 çekici ve 300 treylerle yola devam ediyoruz” diyor. Firma son olarak Iveco Yetkili Satıcısı Günlas Otomotiv’den alarak filosuna kattığı 10 adet Euro 6 motorlu Iveco Stralis’lerini sergiledi.
 
Ars-Pet sahiplerinden Cem Savaşan ise Iveco Stralis Euro 6 motorlu araçları neden tercih ettiklerini ise şöyle anlatıyor: “Stralis Euro 6 EGR kullanmadan Euro 6 normuna uyan bir araç, öte yandan uzun süredir kullandığımız ve memnun ğumuz bir marka, bu araç ile birlikte teknolojik ve mekanik alt yapısını çok üst düzeye çıkartılmış ve ayrıca araç takip sistemi ile filomuzu yönetme ve kontrolü anlamında bize anlık bilgi akışını sağlayabiliyor. Araçta şoförlerin yaşam koşullarının maksimum düzeyde düşünülmüş. Biz ağırlıklı olarak Batı Avrupa’ya sefer yapıyoruz, bizim için aracımız EURO 6 ğundan otoban geçişlerinin daha ucuz olması ve daha düşük yakıt yakması önemlidir.”